ΜΟΣΧΑΤΟ 

Τεράστια η κρίση που περνάει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου τους τελευταίους μήνες

Last updated: about a month ago

Τεράστια η κρίση που περνάει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου τους τελευταίους μήνες, κάτι που και δημοσίως πια ακούγεται μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε κουβέντες μελών και απλών πολιτών.
Τα μέτρα κατά covid-19 σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, αποτελούν για τη Διοίκηση του Δήμου μας ένα λόγο για τον οποίο υπάρχουν όλες αυτές οι μη συμβατές καταστάσεις, πέρα από τη διαχείριση της κρίσης από τους αρμοδίους.
Η αναφορά του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. στο όνομα του κ. Απόστολου Σιώκα και στο επιτυχημένο έργο του στο Πνευματικό Κέντρο, για αρκετούς μόνο τυχαία δεν ήταν και θα μπορούσε να παρερμηνευτεί εύκολα.

Τα ερωτήματα που έχουν αρχίσει και αιωρούνται πολλά.
Κάποιοι λένε ότι αυτή τη στιγμή, ο μόνος που θα μπορούσε να εγγυηθεί την εύρυθμη λειτουργία του Πνευματικού είναι κάποιος ο οποίος έχει την εμπειρία καθώς και τις γνώσεις.
Όπως φαίνεται, με δεδομένη την ευρύτερη κιόλας δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της Προέδρου του Πνευματικού, ο κος Απόστολος Σιώκας ίσως αυτή τη στιγμή να είναι ο μόνος που θα μπορούσε να μαζέψει την κατάσταση.

Τα ερωτήματα όμως είναι δύο:
- Ο κος Σιώκας επιθυμεί να αναλάβει το Πνευματικό?
- Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, επιθυμεί να επαναφέρει τον κο Σιώκα στο Πνευματικό και εάν ναι, γιατί αυτό δεν έγινε από την αρχή;

Σύμφωνα μάλιστα με λεγόμενα αρκετών αυτοδιοικητικών, η θέση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου και μια επιτυχημένη θητεία του σε αυτό, μπορεί να οδηγήσει στο μέλλον ακόμα και σε διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος.

Μήπως αυτή η όντως διαπιστωμένη κρίση, έχει και εσωπαραταξιακό χαρακτήρα;

MoschatoMag.com

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.