ΜΟΣΧΑΤΟ 

Περιμένουμε αρκετές μέρες να δούμε αν υπάρχει κάποια απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Φελλα στις καταγγελίες της κυρίας Μάκρη ώστε να δούμε τελικά αν ο κύριος αντιδημαρχος την διαψεύσει και δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα... αναφέρει η Αξιωματική Αντιπολίτευση με ανακοίνωση της

Last updated: about 3 months ago

Έχουν περάσει αρκετές μέρες και ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη απάντηση από την δημοτική αρχή για τις σοβαρές καταγγελίες της κυρίας Μάκρη.
Συγκεκριμένα, η κυρία Μακρή, πολύ γνωστή για το έργο της στις φιλοζωικές δράσεις και πρόεδρος πανελλαδικού Σωματείου αδέσποτων, KOFFA NGO αλλά και συνυποψήφια στο συνδιασμο του δημάρχου με το κύριο αντιδήμαρχο, με ανάρτηση της στο διαδίκτυο καταγγέλλει τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κύριο Φελλά, ότι ενώ του υπέδειξαν την υπεύθυνη της θανάτωσης 12 γατών στον Ταύρο, ο ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση ως ορίζει ο νόμος, αλλά προέβη μόνο σε συστάσεις...
Περιμένουμε αρκετές μέρες να δούμε αν υπάρχει κάποια απάντηση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Φελλα στις καταγγελίες της κυρίας Μάκρη ώστε να δούμε τελικά αν ο κύριος αντιδημαρχος την διαψεύσει και δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα.
Αν κάποιος ή κάποια δολοφόνησε 12 γάτες είναι πολύ σοβαρή εγκληματική πράξη και θα πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη άμεσα.
Η συγκάλυψη όμως ενός τέτοιου γεγονότος είναι συνενοχή.
Άλλο να μην θες τα ζώα, είναι δικαίωμα του καθενός και άλλο να μην τα σέβεσαι και να τα δολοφονείς
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να απαντήσει άμεσα και να διαλευκάνει το θέμα καθώς και να τηρεί τον νόμο για τα αδέσποτα σε κάθε περίπτωση.
Εμείς από την πλευρά μας θα ενημερώσουμε τον πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π/ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ και θα ενημερώσουμε την Γενική Συνέλευση στην πρώτη γενική συνέλευση!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.