ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ  

Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Last updated: about a month ago

ο Εργαστήριο Σχεδίου και Ζωγραφικής του Μουσείου Μπενάκη απευθύνεται σε σπουδαστές κάθε ηλικίας και επιπέδου προόδου, διαμορφώνοντας ένα προσωπικό πρόγραμμα φοίτησης ανάλογα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.

Τα μαθήματα γίνονται στο εργαστήριο του Γιάννη Παππά (1913-2005), βρίσκεται στην περιοχή Ζωγράφου, και σε κτήριο που αποτελούσε την κατοικία της οικογένειας του μεγάλου Έλληνα δημιουργού ως τη δεκαετία του 1960. Το εργαστήριο, όπως επιθυμούσε και ο καλλιτέχνης, συνεχίζει να αποτελεί χώρο διδασκαλίας των καλών τεχνών.

Στο εργαστήριο γίνεται προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις στις Σχολές Καλών Τεχνών όπου εξετάζονται οι υποψήφιοι στο σχέδιο, το χρώμα και τη σύνθεση, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι και μαθητές οι οποίοι δεν στοχεύουν στην εισαγωγή σε Σχολή Καλών Τεχνών αλλά επιθυμούν να διδαχθούν σχέδιο και ζωγραφική.

Διδάσκων: Θοδωρής Μπαργιώτας (theobargiotas.com), εικαστικός, απόφοιτος του Γ’ Εργαστηρίου Ζωγραφικής της ΑΣΚΤ, MFA Studio Art (University of Oxford), Doctor of Design (LSU College of Art & Design) 

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Προσυννενόηση με το Εργαστήριο Γιάννη Παππά 

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.