ΤΑΥΡΟΣ 

Με νέα ανάρτηση στο facebook ο Ταυριώτης π. Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δαμηλάκος, απαντάει στη δήλωση του κ. Ανδρέα Ευθυμίου.

Last updated: on June 10, 2021

Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό του κ. Δημάρχου, όπως επίσης αντιλαμβάνομαι και την αλαζονεία που τον διέπει τον τελευταίο καιρό!!!!
Ο θεσμικός του ρόλος και η συμμετοχή του στην ΠΕΔΑ είναι αυτό που τον ενόχλησε;;;;
Μήπως τον ενόχλησε το γεγονός πως λίγα εικοσιτετράωρα πριν την ανάρτηση μου, σε μια συνηθισμένη συγκέντρωση μελών της παράταξης του….ενημέρωνε με την ομιλία του, πως με δικές του ενέργειες «κατάφερε να διατηρηθούν οι Δημοτικές Κοινότητες»!!!! Προφανέστατα δεν είχε διαβάσει τον νέο νόμο, και οι εξελίξεις τον είχαν προσπεράσει πράγμα που γίνεται τακτικά.
Όσον αφορά τις ψευδείς αναφορές…. Θα του συνιστούσα ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση… Ας μας πει ο κ. Δήμαρχος σε αυτά τα 11 χρόνια του Καλλικρατικού Δήμου ποια ήταν η ουσιαστική αρμοδιότητα που έδωσε στις Δημοτικές Κοινότητες στα πλαίσια που ο νόμος του έδινε την δυνατότητα;;
Προφανώς η κριτική μου σε όσους με την στάση τους, συνηγορούν στην κατάργηση ενός θεσμού της Αυτοδιοίκησης, είναι αυστηρή και επικριτική.
Κλείνοντας… θα του συνιστούσα, πως είναι προτιμότερο να μην κουνά με απειλητικό ύφος το «δάχτυλο», να απαντά επί της ουσίας και να αποφεύγει τους όποιους χαρακτηρισμούς οι οποίοι δεν με ακουμπούν και που φυσικά τους επιστρέφω ισότιμα!!!!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.