ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Το παρακάτω κείμενο κατοίκου του Β. Μοσχάτου, συνοδευόμενο και από την ανάλογη φωτογραφία λάβαμε στο inbox του MoschatoMag.com

Last updated: about 2 months ago

Η φωτογραφία αυτή σε περασμένες δεκαετίες , θα βαφτιζόταν ως φωτογραφία «εντυπωσιασμού» .
Εν έτη 2021 μπορεί δυστυχώς να χαρακτηριστεί μόνο ως «φωτογραφία ντροπής». Ντροπή η οποία θα έπρεπε να περισσεύει αν συνυπολογίσουμε δε , ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γίνει αντιπλημμυρικά έργα εκατομμυρίων € στη πόλη μας σε κεντρικούς κιόλας άξονες (Χρυσοστόμου Σμύρνης , Στρ. Μακρυγιάννη , Καπποδιστρίου) και συνεχίζονται ακόμη και σε άλλες οδούς.
Παράλληλα υποτίθεται ότι τελείωσαν και τα αντιπλημμυρικά έργα του «εκτρώματος» της παραλίας.
Και μετά από όλα αυτά , η μόνη σας πρόληψη είναι μερικά τσουβάλι άμμου στο πλάι της μιας όχθης του ποταμού, μιας και στην άλλη όχθη είναι άλλος Δήμος να υποθέσω όπου δεν μας αφορά. Ακόμη και αυτό δείχνει την προχειρότητα και την μικρότητα σας.
Μετά από εκατομμύρια € επενδύσεων , να χτίζετε κάστρα από άμμο…
Λυπάμαι κύριοι υπευθυνο-ανευθυνοι του Δήμου , της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης, αλλά κρίνοντας από τα αποτελέσματα , στα δικά μου μάτια όλα τα παραπάνω φαντάζουν ώς πεταμένα λεφτά τουλάχιστον…
Κάτι κάνετε όλοι σας πολύ λάθος (εδώ και χρόνια) και στο τέλος όλοι μαζί αναφωνούμε : «κάθε πέρυσι και καλύτερα»!
Υ.Γ. Την καραμέλα της Κλιματικής αλλαγής μην την πολύ-πιπιλάτε γιατί έλιωσε. Η κλιματική αλλαγή είχε αρχίσει εδώ και τουλάχιστον 1 δεκαετία και το γεγονός ότι κλείνατε τα αυτιά σας ή κοιτούσατε αλλού (για διάφορους λόγους) δεν σας καθιστά άμοιρους ευθυνών.
Προς γνώσιν και συμμόρφωση λοιπόν.
Κώστας Π. - κάτοικος Βόρειου Μοσχάτου (πλησίον Τάμεση!)

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.