ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Για άλλη μια φορά, ο Σταμάτης Καζαντζής ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην κοινωνία.

Last updated: about a month ago

Ο γνωστός Ταυριώτης επιχειρηματίας, δείχνει τα άμεσα αντανακλαστικά του, δηλώνοντας παρών και αρωγός στην προσπάθεια της Α.Ε.Μοσχάτου, όπως άλλωστε έχει πράξει επί σειρά ετών σε πάρα πολλά Σωματεία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αλλά σε άλλες πτυχές της καθημερινότητας των πολιτών.

Η συνεχής παρουσία του Ταυριώτη Δημοτικού Σύμβουλου στην πόλη, η ανιδιοτελής προσφορά του, αλλά κυρίως το γεγονός ότι σε περιόδους κρίσης είτε λόγω πανδημίας αλλά και είτε λόγω των οικονομικών δυσκολιών δεν έχει διστάσει να βγει μπροστά, αποδεικνύει πολλά..
Όπως μάλιστα και ο ίδιος αναφέρει.. "Οφείλουμε να δίνουμε στην Κοινωνία στο διπλάσιο πίσω, τη στήριξη που μας δίνει.."

Όπως ανακοινώνει η Α.Ε.Μοσχάτου: "Η αγωνιστική μηχανή της ΑΕΜ θα κινείται στους λεωφόρους του πρωταθλήματος με υψηλής ποιότητας καύσιμο από την ΕΤΕΚΑ και τον φίλο Σταμάτη..." ενώ αναφέρεται επίσης ότι: "Ο Σταμάτης ήταν είναι και θα είναι συνοδοιπόρος στην πορεία της ΑΕΜ...".

Η ανακοίνωση του Σωματείου του Μοσχάτου, όπως αυτή έχει αναρτηθεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τον βασικό χορηγό που θα την συνοδέψει στο φετινό αγωνιστικό της ταξίδι.
ΕΤΕΚΑ ΚΑΖΑΝΤΖΉΣ.
Ο αγαπητός φίλος διακεκριμένος επιχειρηματίας της πόλης μας, δημοτικός σύμβουλος με έντονη κοινωνική συνεισφορά, Σταμάτης Καζατζής, δηλώνει ξανά "παρών" και αρωγός στην προσπάθειά μας.
Ο Σταμάτης ήταν είναι και θα είναι συνοδοιπόρος στην πορεία της ΑΕΜ.
Η αγωνιστική μηχανή της ΑΕΜ θα κινείται στους λεωφόρους του πρωταθλήματος με υψηλής ποιότητας καύσιμο από την ΕΤΕΚΑ και τον φίλο Σταμάτη.
Σύντομα θα ανακοινώσουμε προσφορές από την ΕΤΕΚΑ ΚΑΖΑΤΖΗΣ για τους κατόχους διαρκείας της ομάδας, τους γονείς των Ακαδημιών και τους φίλους του σωματείου.
Ευχαριστούμε Σταμάτη, Καλώς ήρθες ΕΤΕΚΑ.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.