ΑΘΛΗΤΙΚΑ 

Ανακοίνωση του Φωστήρα

Last updated: about 2 months ago

Προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων, μετά το χθεσινό θέμα του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε την περιστασιακή και ελεγχόμενη χρήση του γηπέδου μας από τον Ολυμπιακό Β’, διευκρινίζουμε τα εξής για τελευταία φορά.

 

Πρώτον δεν υπάρχει καμία συμφωνία «μετατροπής» της Ιστορικής μας ομάδας σε «παράρτημα» του Ολυμπιακού. Απλά και ξεκάθαρα, μπαίνουν οι βάσεις μιας συνεργασίας που θα έχει τεράστια και άμεσα μελλοντικά οφέλη για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! Μετά τις πρόσφατες εκλογές το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟ Φωστήρ βάζει τις βάσεις για την άνοδο του Φονέα στις επαγγελματικές κατηγορίες και μια συνεργασία όπως αυτή κέρδη και μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρει στον σύλλογο μας.

 

Ευχαριστούμε τους Yellow Army αλλά και τους μη οργανωμένους, αγνούς κι ανιδιοτελείς φίλους του Φωστήρα, οι οποίοι μετά την ενημέρωση που τους έγινε για το σχετικό θέμα συνεχίζουν να μας στηρίζουν και να βρίσκονται στο πλευρό μας πιο δυνατά από ποτέ! Το ίδιο και η Δημοτική Αρχή μετά την ενημέρωση που της έγινε από το νέο Δ.Σ. Όλοι όσοι γνωρίζουν την ξεκάθαρη συμφωνία της συνεργασίας αυτής τάσσονται  στο πλευρό μας. Όσοι δεν την γνωρίζουν ή δεν θέλουν να την μάθουν αντιδρούν. Κύριοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά στην μεγάλη και ένδοξη ιστορία του Φωστήρα για να την βεβηλώσουμε και να προδώσουμε τα χρώματα, το σήμα και την  περιουσία του Φονέα Των Γιγάντων!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.