ΑΘΛΗΤΙΚΑ 

Η ανακοίνωση του Σωματείου του Μοσχάτου

Last updated: about a month ago

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου έχει συνειδητά επιλέξει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο να "μιλάει" μόνο αγωνιστικά με την παρουσία της στους αθλητικούς χώρους. Δεν μας ενδιαφέρουν παρασκήνια, σκοπιμότητες, ψίθυροι και κουτσομπολιά.
Θα κάνουμε μια και μοναδική εξαίρεση σε αυτή την τακτική μας, σε κάποιο θέμα που μας δημιούργησαν οι "ευφάνταστοι" συντάκτες μιας ανακοίνωσης της Αθλητικής Ένωσης Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας.
Μιας ανακοίνωσης που προφανώς κάποιο άλλο σκοπό θέλει να εξυπηρετήσει αναφερόμενη απαξιωτικά για το σωματείο μας και δεν τιμά τον εκδότη της.
Απλά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους και να εξηγήσουμε τα αυτονόητα.
Α)Το προηγούμενο Σάββατο μέλη του ΔΣ της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ βρεθήκανε στις Σιταποθήκες να παρακολουθήσουν τον αγώνα της γηπεδούχου με την Ελλάδα Ποντίων.
Με το τέλος του αγώνα συναντήθηκαν τυχαία με ποδοσφαιριστή μέλος της γηπεδούχου ομάδας γνωστό σε όλους τους παριστάμενους. Σε φιλική κουβέντα επειδή ο ίδιος ήταν συναισθηματικά φορτισμένος από την ήττα εκφράστηκαν κάποιοι προβληματισμοί για το μέλλον του και ρωτήθηκε αν τον ενδιέφερε να γίνει πρόταση επίσημη στην Διοίκηση της ομάδας για την απόκτησή του. Η απάντηση ήταν θετική με την προϋπόθεση να μιλήσει ο ίδιος στην Διοίκηση της ομάδος του.
Την επόμενη μέρα μας δόθηκε απάντηση αρνητική (μέσω του παίκτη). Η πρότασή μας ήταν συγκεκριμένη και μπορεί να επιβεβαιωθεί από τον ίδιο τον παίκτη που συνειδητά δεν τον αναφέρουμε εδώ. Σημειώνουμε ότι στο παρελθόν είχαμε καταθέσει ξανά πρόταση στον εν λόγω ποδοσφαιριστή για συνεργασία αλλά δεν ταίριαξε.
Το θέμα για μας έκλεισε με την αρνητική απάντηση που λάβαμε. Όλη η συνομιλία είναι καταγεγραμμένη και ενέχει σεβασμό αμφοτέρων τόσο του παίκτη όσο και δική μας προς την Διοίκηση του Μαύρου Αετού και στον κύριο Κουτσούπη προσωπικά.
Εμείς δεχθήκαμε την παράκληση του παίκτη να μιλήσει ό ίδιος στην ομάδα του. Το επαναλαμβάνουμε αυτό.
Β) αναφέρεται η λέξη "παρανομία" στην ανακοίνωση που παραπέμπει σε άνομες πράξεις. Μάλλον είναι λεκτικό ατόπημα του συντάκτη καθώς οι κοινωνικές συναναστροφές, οι κουβέντες με γνωστούς, η ακόμα και οι προτάσεις συνεργασίας, επαγγελματικές η αθλητικές η οτιδήποτε άλλες ΑΚΟΜΑ δεν έχουν ποινικοποιηθεί...
Φυσικά δεν μιλάμε για αντιδεοντολογικές συμπεριφορές για τους λόγους που σαφως εξηγήσαμε παραπάνω.
Γ)ο δεύτερος παίκτης που αναφέρεται δεν υπάρχει καθώς δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν. Το να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για κάποιον δεν σημαίνει αυτόματα ότι προβήκαμε σε κάποιο ατόπημα.
Δ) δεν εκφράσαμε ποτέ καμία αμφισβήτηση της διοίκησής σας ούτε αμφιβάλλαμε για τον ισχυρό πρόεδρο του σωματείου σας το οποίο σεβόμαστε και τιμούμε. Και είναι σαφώς
σίγουρο ότι κάθε διοίκηση, κάνει τα απαραίτητα για να εγγυηθεί την εύρυθμη και υγιή λειτουργία του συλλόγου που υπηρετεί.
Τώρα γιατί αναφέρεται εμφατικά στην ανακοίνωση δεν κατανοούμε τον λόγο αλλά σίγουρα κάποια σκοπιμότητα θα εξυπηρετεί.
Δεν έχουμε ουδεμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν και δεν θα επανέλθουμε στο ίδιο θέμα ξανά καθώς έχουμε άλλα ζητήματα να μας απασχολήσουν.
Επικαλούμαστε την μαρτυρία του ποδοσφαιριστή για τα τεκταινόμενα.
Αγαπητοί συνάδελφοι του φίλου σωματείου δύο τινά... Η είχατε κακή πληροφόρηση και οφείλετε να το αναγνωρίσετε τίμια και αντρίκια αφού κάνετε την έρευνά σας για τα ακριβή γεγονότα.... η απλά μας χρησιμοποιείτε για τους δικούς σας καλούς λόγους...
Εμείς καλοπροαίρετα διαλέγουμε να πιστεύουμε την πρώτη εκδοχή.
Με τιμή
Το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.