Connect with us

Subscribe

ΜΟΣΧΑΤΟ

Α. Μπούτσης: Θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου

Η ανάρτηση του επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης

Επέλεξα συνειδητά εδώ και πολλούς μήνες, να απέχω από τον δημόσιο διάλογο κυρίως όσον αφορά τις εξελίξεις που αφορούν τον Δήμο μας και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τώρα όμως που το τοπίο έχει ως φαίνεται ξεκαθαρίσει, ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ δημόσια και καθαρά, όπως άλλοστε συνηθίζω.

Οφείλω καταρχήν να ξεκαθαρίσω στους χιλιάδες συμπολίτες που με και μας τίμησαν το 2019, αλλά και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, τους λόγους που επέλεξα να απέχω σε αυτές τις εκλογές:

1. Τα τρία μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα, Ν.Δ, ΣΎΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, εκδήλωσαν εδώ και πολλούς μήνες, με άμεσους και έμμεσους τρόπους, κυρίως μέσω των τοπικών στελεχών τους, αλλά και μέσω των βουλευτών τους, στήριξη στον νυν Δήμαρχο.

2. Ο ίδιος ο Δήμαρχος μέσω ενός δικτύου μικροεξυπηρετήσεων και προσωπικών μικρό ρουσφετιών που αφορούν κυρίως την καθημερινότητα του Πολίτη, αλλά και μέσω εκατοντάδων νόμιμων κατά τα άλλα, απ ευθείας αναθέσεων, έχει στήσει ένα πανίσχυρο δίκτυο φίλων και υποστηρικτών.

3. Οικονομικοί λόγοι, που καθιστούν δύσκολη την συμμετοχή κυρίως στο επίπεδο της υποψηφιότητας μου, ως Δημάρχου.

Τους λόγους αυτούς τους έκανα γνωστούς, εδώ και πολλούς μήνες στα στελέχη της Παράταξης μου.

Παρόλα αυτά, μέχρι πρόσφατα, αναζητήσαμε εναλλακτικές προτάσεις καθόδου, με άλλη ηγεσία, κάτι που οι μικροεγωισμοί αλλά και η στενότα του χρόνου, δεν μας το επέτρεψαν.

Παρόλα αυτά, στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και αναντικατάστατοι…

Η σημερινή εικόνα, είναι η κάθοδος τριών συνδυασμών, του Δημάρχου και άλλων δύο, από τον χώρο της Αντιπολίτευσης.

Θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο της κοινωνίας που με στήριξε σε αυτό το όμορφο ταξίδι των 30 και πλέον ετών.

Σε όλους εσάς, υπόσχομαι ότι δεν συνταξιοδοτούμαι πολιτικά, παραμένω ενεργός πολίτης και κρατώ το δικαίωμα της δημόσιας διατύπωσης απόψεων και όχι μόνο…για το μέλλον…

Ευχαριστώ θερμά επίσης, τους συναδέλφους συνεργάτες και τα στελέχη της Παράταξης μας, γιατί παρά τις λυσαλαίες προσπάθειες και τις εύκολες υποσχέσεις της Δημοτικής, προτίμησαν τον δρόμο της αξιοπρέπειας, απέχοντας ως υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές.

Για τους απειροελάχιστους, που προτίμησαν την κωλοτούμπα και την πολιτική συναλλαγή, κριτής τους η συνείδηση τους και η κοινωνία των Πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η τεράστια πλειοψηφία των αιρετών και μη της Παράταξης, δείξαμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτήν την πόλη…

Η πολιτικές κωλοτούμπες και τα πάρε δώσε, δεν μας αφορούν!

Σε ότι με αφορά, σε αυτές τις εκλογές, θα ψηφίσω και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου κυρίως στο θέμα του κρατισμού.

Δεν θεωρώ λύση την αποχή και το λευκό, έτσι προτείνω την στήριξη αυτής της Παράταξης, ως ανάχωμα στην αλαζονεία του καθεστώτος και για την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας.

Εις το επανιδείν…

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο & πλήρες το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Ανδρέα Ευθυμίου

ΤΑΥΡΟΣ

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Σε ετοιμότητα πολιτικής προστασίας 

ΜΟΣΧΑΤΟ

Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά: Παύεται ο διοικητής έπειτα από το πρόβλημα με τις χημειοθεραπείες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Μοσχάτο: Καταγγελίες & περιστατικά κακοποίησης γατιών στην πλ. Ανδρέα Παπαδημητρίου

ΜΟΣΧΑΤΟ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup