Connect with us

Subscribe

ΚΟΣΜΟΣ

Δήλωση της Σεμινας Διγενή για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ στο Νότιο τομέα για την υπόθεση μαστροπείας στη Νέα Σμύρνη

«Δεν αρκεί κάθε φορά που έρχεται στο φως ένα αποτρόπαιο έγκλημα, αυτοί που θα όφειλαν να το αποτρέψουν, να εξοργίζονται και να σκίζουν, με θεατρικό τρόπο, τα ιμάτιά τους.

Λίγους μόνο μήνες μετά, την υπόθεση Μίχου στον Κολωνό, ξεσπάει μια ακόμα βρώμικη ιστορία, με θύμα ένα απροστάτευτο παιδί. Δεν κολλάει πουθενά, και δεν πείθει κανέναν η αγανάκτηση και η έκπληξη των “αρμοδίων”, όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν έχουν κάνει τίποτε για να αποτρέψουν τα αδίστακτα κυκλώματα να δρουν ανενόχλητα, θρασύτατα και να εκμεταλλεύονται ευάλωτα παιδιά. Οι ανώτατες ποινές στους δράστες είναι το λιγότερο που πρέπει να επιβληθεί.

Ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ασχολήθηκαν ποτέ με το ζήτημα της παιδικής προστασίας και ποτέ δεν αντιμετώπισαν τις δραματικές ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό στις δημόσιες δομές.

Στον δικό τους κόσμο, οι ανάγκες των παιδιών, μεταφράζονται σε “κόστος”, οπότε ή απορρίπτονται ή …μετακινούνται σε αμαρτωλές ΜΚΟ, με τα γνωστά εγκληματικά αποτελέσματα.

H προστασία των παιδιών όμως, μπορεί και πρέπει να διασφαλίζεται σήμερα από την λειτουργία σύγχρονων δημόσιων δομών, με επαρκές και μόνιμο επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό και όχι να αφήνεται σε ύποπτους “φιλάνθρωπους”.

Αν δεν συγκρουστούμε με τη λογική του “όλα πουλιούνται και αγοράζονται”, αλλά και με το σημερινό κράτος και το σύστημα, που είναι εχθρικά για όλους μας, μικρούς και μεγάλους, και τρέφουν “τέρατα”, ο εφιάλτης της πολύμορφης βίας και της κακοποίησης παιδιών και γυναικών, θα παραμείνει μια ζοφερή καθημερινότητα».

902.gr

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Πέντε νέα απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας στον δημοτικό στόλο

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δήμος Hλιούπολης: Χρήση νεών τεχνολογιών άρδευσης μέσω βιοϋδρογέλης για τα πάρκα της πόλη

ΚΟΣΜΟΣ

Προεκλογική εκδήλωση με ομιλητή τον Τάκη Θεοδωρικάκο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup