Connect with us

Subscribe

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λέων Μοσχάτου: Είμαστε ένα σωματείο που ποτέ δεν έχει δείξει αλαζονεία προς τα άλλα σωματεία και την δημοτική αρχή

Δελτίο Τύπου

Σεβόμενοι τους γονείς και τα 120 και πλέον, παιδιά του σωματείου μας, μετά από σύσκεψη του ΔΣ αποφασίσαμε να αποδεχθούμε την αλλαγή του προγράμματος του γηπέδου της παραλίας. Αρχές λοιπόν Δεκέμβρη, και μην μπορώντας να στερήσουμε από τους μικρούς μας αθλητές, δευτερόλεπτο από την χρήση του κλειστού γηπέδου, παραχωρήσαμε τα 90 λεπτά της Τετάρτης, σε ωράριο που ούτως ή άλλως δεν μπορούσαν να προσέλθουν οι αθλητές μας λόγω ολοήμερου σχολείου και δεχτήκαμε τα 75 λεπτά της Τρίτης.

Είμαστε ένα σωματείο που ποτέ δεν έχει δείξει αλαζονεία προς τα άλλα σωματεία και την δημοτική αρχή. Σκοπός μας είναι και θα είναι η καλλιέργεια και προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και μόνο.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, ας δούμε τις ώρες που διαμορφώνονται με το νέο πρόγραμμα.

Το σωματείο μας έχει στο κλειστό γήπεδο της Μιαούλη 4.5 ώρες για προπονήσεις και 1.5 ώρα για τον αγώνα του που γίνεται κάθε 2 Παρασκευές. Τρίτη παρά Τρίτη, έχει άλλη 1.5 ώρα όταν δεν παίζει το εφηβικό της Ελευθερίας εντός. Σύνολο σταθερών ωρών 6.

Το σωματείο μας έχει στο κλειστό γήπεδο της παραλίας, 8 ώρες και για τους αγώνες του άλλη 1.5 ώρα με κλειδάριθμο, σύνολο σταθερών ωρών 8.

Σε σχέση με το ανοιχτό γήπεδο, προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα ήταν καλό να γίνει μία διευκρίνιση. Όλα τα σωματεία καλαθοσφαίρισης χρησιμοποιούν ανοιχτά γήπεδα. Πόσο μάλλον το δικό μας που έχει συνεχώς αυξανόμενο αριθμό παιδιών. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορούν να θεωρηθούν σταθερές ώρες, μια και σε περίπτωση κακοκαιρίας, βροχής, αέρα, ζέστης κλπ, συχνά φαινόμενα όλο το χρόνο, οι προπονήσεις πρέπει να ακυρωθούν.

Η κ. Λουκή και ο κ. Λεγάκης που παρευρέθηκαν εκ μέρους του σωματείου στην συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου και εκπροσώπους άλλων σωματείων, θεώρησαν πως θα συζητηθούν θέματα όπως τα κριτήρια παραχώρησης ωρών κλειστών γηπέδων στα σωματεία καθώς και οι κανόνες που διέπουν την χρήση τους, ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα χρήσης κλειστών γηπέδων. Η συνάντηση ωστόσο περιορίστηκε απλά σε αλλαγή ωραρίου, ώστε να διαμορφωθεί εκ νέου οριστικό πρόγραμμα.

Είμαστε σίγουροι ότι στην νέα συνάντηση για το πρόγραμμα που ευελπιστούμε ότι θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού, αυτά και όσα θέματα έχουμε κατά καιρούς θέσει θα συζητηθούν ενδελεχώς. Σε μια νέα εποχή για το σωματείο μας, θα ενημερώνουμε από εδώ για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των γηπέδων, στο κομμάτι που μας αφορούν.

Επόμενο ραντεβού μας, όπως πάντα, στα γήπεδα.

Για το ΔΣ του Λέων Μοσχάτου

Η Πρόεδρος Λουκή Μαρίνα, Η Γ. Γραμματέας Τυμπάμπογλου Δέσποινα

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού από τον Ε.Ο.Δ.Υ. σε Ταύρο και Μοσχάτο  

ΜΟΣΧΑΤΟ

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις του έργου “Λαχτάρα για κεράσια” της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» | 7-8-9 Ιουλίου 2023  

ΕΛΛΑΔΑ

Νέο σύγχρονο γήπεδο στίβου – κόσμημα για τη Γλυφάδα !

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup