Connect with us

Subscribe

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λέων Μοσχάτου: Έντονη διαμαρτυρία προς τη Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου!

Το σωματείο μας υφίσταται κατάφωρη αδικία και πόλεμο!… αναφέρει μέσα σε άλλα ενδιαφέροντα η ανακοίνωση του Σωματείου του Μοσχάτου

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ! Ευχαριστούμε, για τις υποσχέσεις! Σήμερα στο γήπεδο 45 παιδιά έφυγαν χωρίς να κάνουν προπόνηση! Και πιθανόν λόγω καιρού δεν θα κάνουν ούτε την Πέμπτη!

Ένα πρόγραμμα που άλλαξε αιφνιδίως πριν 3 εβδομάδες και κυριολεκτικά ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ, τα παιδιά της ομάδας μας τις καθημερινές!

Ενώ μέχρι πέρισυ η ομάδα μας χρησιμοποιούσε -άτυπα γιατί στα χαρτιά δεν ήθελαν να το παραχωρήσουν- το γήπεδο τις Τρίτες, από τις 5 έως τις 7 για να βάλει 2 τμήματα ακαδημιών, και εκ περιτροπής με τον Απόλλωνα το 7-9 για τους αγώνες της, φέτος πριν λίγες μέρες, μας δόθηκε αλλαγή.

Στο γήπεδο τις Τρίτες μπαίνει η εθνική βόλεϊ, μετά το handball, μετά το Κοινό και έχουμε απλά το εκ περιτροπής για τους αγώνες του παιδικού.

Σήμερα δε, στην ώρα του κοινού υπήρχαν 7 άτομα, στην δε μία μπασκέτα μόνο 1, που αρνούνταν να παραχωρήσουν γήπεδο στα παιδιά μας, γιατί βάσει προγραμματος είχαν κλείσει ώρα για να παίξουν!

Η ομάδα μας, ομάδα του Μοσχάτου, με 40 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, με συμμετοχές σε πρωταθλήματα, τουρνουά, με μητρώο αθλητικής αναγνώρισης και με 125 παιδιά ακαδημιών, θεωρείται υποδεέστερη, ότι δεν αξίζει, να έχει τουλάχιστον έναν λογικό αριθμό ωρών στο κλειστό, βάση του αριθμού των παιδιών της. Εκδιώκεται στο ανοιχτό, με κρύο, με βροχή με υγρασία, με τμήματα με 4χρονα και μικρά παιδιά, την ώρα που άλλοι πιθανόν πιο σημαντικοί, χρησιμοποιούν τους κλειστούς χώρους του γηπέδου. Και εννοείται με πολλές ακυρωμένες προπονήσεις μια και 3.30 ώρες το Σάββατο και 3 ώρες και 15 λεπτά την Κυριακή στο κλειστό, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αγώνες είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν τα τμήματά μας.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ

Αναπροσαρμογή του προγράμματος του γηπέδου της παραλίας τις καθημερινές ώστε να μας δοθούν οι ώρες τις Τρίτης που μέχρι πέρυσι χρησιμοποιούσαμε. Όχι, χαριστικά και όχι εκ περιτροπής. Θέλουμε το πρόγραμμα να λέει Λέων Μοσχάτου, δε χρειαζόμαστε χάρες, ζητάμε το αυτονόητο.

Μετακίνηση των ομάδων-ατόμων που εμβόλιμα μπήκαν στο πρόγραμμα, σε άλλες μέρες και ώρες, μια και το γήπεδο χρησιμοποιείται και από ομάδες εκτός Μοσχάτου, στις οποίες θα μπορούσαν να μετακινηθούν.

Τα αιτήματά μας πέφτουν στο κενό. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει διάθεση να γίνει έστω το ελάχιστο που δικαιούται το σωματείο μας. Όχι το ιδανικό, όχι το αξιοκρατικό, το ελάχιστο. Το πρόγραμμα και η κατανομή των ωρών είναι στη διάθεση οποιουδήποτε και ανηρτημένο στο κλειστό της παραλίας.

Το σωματείο μας υφίσταται κατάφωρη αδικία και πόλεμο! Προφανώς επειδή μεγαλώνουμε αρχίσαμε να ενοχλούμε!

Αυτή τη φορά, δεν υποχωρούμε. Δικαιούμαστε καλύτερης αντιμετώπισης. Ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαίκτες και όχι αντίπαλους.

Η Πρόεδρος H Γ. Γραμματέας

Λουκή Μαρίνα Τυμπάμπογλου Δέσποινα

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού από τον Ε.Ο.Δ.Υ. σε Ταύρο και Μοσχάτο  

ΜΟΣΧΑΤΟ

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι παραστάσεις του έργου “Λαχτάρα για κεράσια” της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο σύγχρονο γήπεδο στίβου – κόσμημα για τη Γλυφάδα !

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 8ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» | 7-8-9 Ιουλίου 2023  

ΕΛΛΑΔΑ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup