Connect with us

Subscribe

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναγέννηση Μοσχάτου-Ανακοίνωση

Την παρακάτω ανακοίνωση λάβαμε στο inbox του MoschatoMag.com

«Ανθ’ ημών Γουλιμής»

Με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Αναγέννησης Μοσχάτου οφείλουμε μια εξήγηση στον κόσμο της ομάδας:

 1. Από το Φεβρουάριο και με αφορμή μια κρίση που δημιουργήθηκε στην ομάδα καταθέσαμε γραπτώς μια πρόταση για τη λειτουργία της ομάδας.
 2. Την πρόταση μας υπογράφουν τα 5 από τα 11 μέλη του ΔΣ που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήταν κοντά στην ομάδα. Τα υπόλοιπα μέλη, πλην του κ. Ορφανού, δεν τα είχαμε δει ούτε απ΄ έξω από το γήπεδο να περνάν τα τελευταία χρόνια.
 3. Η πρόταση μας δεν έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Π. Ορφανό
 4. Όλο αυτό το διάστημα και παρά τα όσα ακούσαμε, επιλέξαμε συνειδητά να μην κάνουμε καμία κίνηση εναντίων του ΔΣ {πχ. παραίτηση, καταγγελία) σεβόμενοι την ιστορία του Π. Ορφανού στο πειραϊκό ποδόσφαιρο.
 5. Όμως ήταν αδύνατον να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία με εντελώς <<σημαδεμένη τράπουλα>> και σε ένα ΔΣ που ποτέ, κυριολεκτικά, δεν συνεδρίασε με ότι αυτό συνεπάγεται.
 6. Επιλέξαμε να αποχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι, με καθαρή τη συνείδηση μας, με την τεράστια αναγνώριση και την απέραντη αγάπη που εισπράξαμε όλα αυτά τα χρόνια από τα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν από την ακαδημία της Αναγέννησης, από τους γονείς των παιδιών αυτών, από όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές που συνεργαστήκαμε, από τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Πειραιά, την τοπική κοινωνία του Μοσχάτου, τους χορηγούς της ομάδας που τόσο απλόχερα στάθηκαν δίπλα της, τη δημοτική αρχή, από φίλους και <<αντιπάλους>> εντός και εκτός γηπέδων. Σε όλους αυτούς και σε πολλούς ακόμη οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους αισθάνονται ότι τους εγκαταλείπουμε.
 7. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ. Το έργο τους άλλωστε αυτή τη φορά θα είναι πολύ πιο εύκολο αφού ξεριζώθηκαν τα ενοχλητικά ζιζάνια. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να βρουν που πέφτουν τα γραφεία της Αναγέννησης. Υπάρχει και η βοήθεια του GPS.

Καρακάσης Γιάννης, Πίττας Μιχάλης, Σπυρόπουλος Σπύρος, Καπίρης Νίκος

Υ.Γ. Η πρόταση μας που κατατέθηκε τέλος Φεβρουαρίου

Μετά τα τελευταία γεγονότα και προς αποφυγή παρεξηγήσεων καταθέτουμε πρόταση για την συνέχεια της λειτουργίας της ομάδας.

Προτείνουμε :

 1. Να οριστεί ημερομηνία εκλογών αμέσως με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ
 2. Δεσμευόμαστε γραπτώς και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θεωρηθεί απαραίτητος ότι πρόεδρος στο νέο Δ.Σ και ισόβιος πρόεδρος της Αναγέννησης θα παραμείνει ο κ. Παναγιώτης Ορφανός.
 3. Να ανοίξει το βιβλίο μελών και έως την ημερομηνία των εκλογών να υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής όσων επιθυμούν να συμμετέχουν και να έχουν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας.
 4. Δικαίωμα υπoψηφιότητας να μπορεί να έχει όποιος εγγράφεται μέλος της ομάδας σύμφωνα με το καταστατικό της.
 5. Η λειτουργία της ομάδας θα στηρίζεται στις αποφάσεις του Δ.Σ και των Γενικών Συνελεύσεων σύμφωνα με το καταστατικό της.
 6. Η πρόταση μας είναι απολύτως ρεαλιστική, πλαισιώνεται από ανθρώπους που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν από τα πολύ απλά καθημερινά έως την εύρυθμη και ανεξάρτητη λειτουργία της ομάδας.

Η Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε πολύ. Έγινε υπολογίσιμη δύναμη στα αγωνιστικά δρώμενα της πόλης μας και ευρύτερα στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Πειραιά. Αυτό δείχνει και η φετινή αγωνιστική πορεία του αντρικού τμήματος το οποίο σε μεγάλο βαθμό πλαισιώνεται από παιδιά από την ακαδημία της , παιδιά του Μοσχάτου. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Στο χέρι σας είναι να αποδεχτείτε την πρόταση μας και όλοι μαζί να φτιάξουμε μια ομάδα πρότυπο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά ξεκινώντας από την πλήρη οργάνωση της ακαδημίας με σκοπό τη συνέχιση του έργου των προηγούμενων ετών. Πιστεύουμε ότι το δύσκολο δεν είναι εκεί που φτάσαμε αλλά το πως θα μείνουμε εκεί ψηλά.

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένο & πλήρες το ψηφοδέλτιο της παράταξης του κ. Ανδρέα Ευθυμίου

ΤΑΥΡΟΣ

Α. Μπούτσης: Θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο της της Λαϊκής Συσπείρωσης, παρά τις επιμέρους διαφωνίες μου

ΜΟΣΧΑΤΟ

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου: Σε ετοιμότητα πολιτικής προστασίας 

ΜΟΣΧΑΤΟ

Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά: Παύεται ο διοικητής έπειτα από το πρόβλημα με τις χημειοθεραπείες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup