Connect with us

Subscribe

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Moσχάτο-Γηπεδικό ζήτημα: Αιχμηρή ανάρτηση Σ. Φαναρίτη με αποδέκτες

Η ανάρτηση του ηγέτη της Α.Ε. Μοσχάτου, κ. Στέφανου Φαναρίτη

Επειδή το μόνον που ζητάω όσον αφορά το γηπεδικό είναι ειλικρίνεια για να μπορώ να προσαρμόσω την αγωνιστική πρακτική μας.

Την αγωνιστική ώστε να μην κινδυνεύσει η ομάδα σε μια δύσκολη χρονιά με καλούς αντιπάλους σε ομίλους φωτιά, να απωλέσει το μεγάλο πλεονέκτημα του “κάστρου” της…

Του γηπέδου της και του κόσμου της….

Από πέρσυ (2021) τον Αύγουστο ακούω ότι το γήπεδο δημοπρατήθηκε και οσονούπω φτιάχνεται μαζί με άλλα έργα αθλητικης ανάπλασης, φωτισμός, μπαλόνι στο ανοικτό μπάσκετ κλπ.

Είμαστε αισίως στον Αύγουστο του 2022, ήτοι 365 μέρες μετά και ακούω ξανά τις γνωστές προεκλογικές κορώνες του στυλ “ετελείωσε”… το γήπεδο ξεκινάει, αλλάζει ο χλοοτάπητας άμεσα.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα και να πούμε τις αλήθειες με το όνομά τους.

Προκαλώ δε όποιον μπορεί να αμφισβητήσει τα λεγόμενά μου και να πει δημόσια ως εγώ πράττω ότι λέω ανακρίβειες η ψέματα….

Το έργο γηπέδου κατοχυρώθηκε σε κάποιον εργολάβο πέρσυ. Από λάθος αξιολόγηση κάποιων υπηρεσιών δόθηκε (σωστά) η δυνατότητα στον έτερο συμμετέχοντα στην δημοπρασία του έργου να την αμφισβητήσει με ένσταση και μετά από τις γνωστές δικαστικές μακρόχρονες διαδικασίες να την κερδίσει. Κάπως έτσι χάθηκε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απραξίας….ενός έτους…

Παρά ταύτα ο αρχικός δημοπράτης ακόμα και τώρα μπορεί να κάνει εκείνος ένσταση και να δημιουργήσει ανάποδα την πρότερη κατάσταση αναμονής…. (ελπίζω να μην το πράξει…)

Στην παρούσα φάση ο Δήμος ακόμα δεν έχει ζητήσει τα δικαιολογητικά του αναδόχου να προσκομίσουν και να ελεγχθούν από τις υπηρεσίες του, να σταλούν για έλεγχο ξανά στις οικονομικές υπηρεσίες να μαζευτούν δικαιολογητικά και να ολοκληρωθεί η έκδοση των συμβάσεων από τη Περιφέρεια.

Μόνο αυτό που περιγράφω χωρίς να μεσολαβεί η απραξία και η ραστώνη όλων των υπηρεσιών του Αυγούστου θέλει στην καλύτερη των περιπτώσεων 40 μέρες ….

Και μετά περιμένουμε να πάρει ο εργολάβος μια προκαταβολή για να παραγγείλει από το εξωτερικό το υλικό… Γιατί ο τσάμπας λόγω οικονομικών δυσχερειών έχει πεθάνει και κάνεις Δεν στέλνει τίποτε επί πιστώσει….

Σημειώνω ότι αυτή την στιγμή στο εξωτερικό έτοιμο προς παράδοση υλικό δεν υπάρχει. Για να φτιαχτεί η παραγγελία θέλει 2,5 με 3 μήνες στην καλύτερη των περιπτώσεων (Να πανε όλα πρίμα….).

Μέχρι στιγμής χωρίς καθυστέρηση έχουμε πει καλά Χριστούγεννα και ακούμε τα κάλαντα….

Και ακολουθεί σαφώς η τοποθέτησή του….

Ο εργολάβος φυσικά θα μπορούσε αν είχε την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την αγορά του υλικού για να επισπευθει η διαδικασία αλλά γιατί να το κάνει ακόμα και αν μπορούσε με τόσους κινδύνους και πιότερο όλων την περίπτωση να αμφισβητηθει εκ νέου η απόφαση….

To make the long story short που λένε και στο χωριό μου…

Το γήπεδο δύναται να ξεκινήσει αρχές 2023 στην καλύτερη…

Για εμάς όμως θα είναι το pick των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και μπορεί να μας κοστίσει πολύ ακριβά….

Έτσι έχει στην πραγματικότητα η ιστορία του γηπέδου.

Αν κάποιος αποφασίσει να με αντικρούσει να το κάνει με επιχειρήματα και να μην μιλήσει ξύλινα με πολιτικό λόγο γιατί μέχρι στιγμής μιλάω με ευπρέπεια και δεν θέλω να πω πράγματα που δεν συνάδουν με τον χαρακτήρα μου. Δεν θέλω να αναγκαστώ να επικαλεστώ κάποια πράγματα που δεν πρέπει να δημοσιοποιηθούν.

Διατελώ εν τιμή

Στέφανος Φαναρίτης

Υγ αναμένω μια διάψευση που θα με χαροποιήσει τα μάλα….

Newsletter Signup

Written By

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λέων Μοσχάτου: Έντονη διαμαρτυρία προς τη Διοίκηση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής – Τραυματίστηκαν μαθητές

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

«Παιδεία στα Μέσα» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Δελτίο τύπου για το παραλιακό μέτωπο

ΜΟΣΧΑΤΟ

Advertisement
Connect
Newsletter Signup