Προτάσεις 

Last updated: 5 months ago

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο INNOVATHENS powered by Samsung, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα των πρωτοποριακών συστημάτων πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. της εταιρείας Liftup, πλήρης ενημέρωση για τις δυνατότητες τους, καθώς και επίδειξη δοκιμαστικών μονάδων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εκτιμήσουν οι ίδιοι την υψηλή αισθητική, τον άρτιο σχεδιασμό, την εξαιρετική ποιότητα υλικών, την εργονομία, την λειτουργικότητα και κυρίως την ασφάλεια του χρήστη που προσφέρουν τα προϊόντα Liftup, προσαρμοζόμενα σε κάθε ανάγκη του.


 

 Ποια είναι η Liftup;

Ιδρύθηκε το 2003 με έδρα τη Δανία και σκοπό την υλοποίηση και ανάπτυξη μιας ιδέας για ένα σύστημα πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. που μετατρέπεται αυτόματα από σκάλα σε αναβατόριο και το αντίστροφο. Με βάση την ιδέα αυτή δημιουργήθηκε το FlexStep, το οποίο αποτελεί σήμερα παγκόσμια πρωτοπορία!

Η Liftup σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει αξιοπρεπή βοηθήματα και όχι απλά μηχανήματα, ενώ ως στόχο έχει την δημιουργία των πιο καινοτόμων λύσεων στα συστήματα πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. προκειμένου να υπάρξουν τελικά ίσες ευκαιρίες για όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ!


 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις οργανώσεις Α.Μ.Ε.Α., τις οργανώσεις φροντιστών & νοσηλευτών Α.Μ.Ε.Α. καθώς και στους φροντιστές & νοσηλευτές ατομικά, σε όλους τους ενδιαφερόμενους κρατικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς σε μελετητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς αλλά και ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, εκτός από τα προϊόντα Liftup, για τις απαραίτητες πλέον προϋποθέσεις της δυνατότητας προσβασιμότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες ή εμποδιζόμενων ατόμων σε κάθε είδους κτήριο!

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρουν οι άνθρωποι της Liftup:

 Aναπτύσσουμε αξιοπρεπή βοηθήματα, όχι μηχανήματα, που δημιουργούν ίσες ευκαιρίες σε όλους!

 

  • Δωρεάν Συμμετοχή

 

  • Απαραίτητη η προεγγραφή

 

  • Δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2103421547 ή στο email: info@liftup-hellas.gr

 

  • Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ