Προτάσεις

Last updated: 15 days ago

Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο, μετρώντας παράλληλα 25 χρόνια διαδρομής στο τομέα. Έχοντας θεμελιώσει την παρουσία της στον κλάδο πανελλαδικά, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας ενός νέου καταστήματος στο νομό Αττικής και 32ου σε ολόκληρη τη χώρα.

 

 

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται στην πόλη του Μοσχάτου (Λεωφόρος Μακρυγιάννη 106, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τον Σεπτέμβριο του 2018 και είναι το νεώτερο μέλος της αλυσίδας FRANCHISE, που από το 2010 έως σήμερα γνωρίζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη. 

 

 

Η παρουσία του νέου καταστήματος στην πόλη, είναι προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του, Μάνου Βιντζηλαίου, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μοσχάτο και παραμένει και δημότης παρόλο που την τελευταία 5ετία, ζεί και εργάζεται στην πόλη της Ναυπάκτου, έχοντας υπό την ευθύνη του, τη λειτουργία όλου του δικτύου καταστημάτων ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ.

 

 

Το καταναλωτικό κοινό, έχοντας από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσει τα προϊόντα της εταιρείας, την αξιολογεί σήμερα ως μία από τις κορυφαίες της χώρας στο κλάδο του κοτόπουλου. Η παρουσία της άλλωστε σε 29 πόλεις, με καταστήματα υπό τον τίτλο «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ», αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα μίας επιτυχίας που βασίζεται τόσο στην ποιότητα των προϊόντων, όσο και στη σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε στη διάρκεια του χρόνου μεταξύ καταναλωτή και εταιρείας. Η πρόσφατη βράβευση άλλωστε, από παγκοσμίως διάσημους σεφ και το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, αλλά και η πιστοποίηση από τον Agrocert για τη διατροφή των κοτόπουλων κατά 65% με καλαμπόκι, αποτελεί το επιστέγασμα της προσπάθειας ετών, αλλά και τον προάγγελο νέων καινοτόμων δράσεων στο χώρο των τροφίμων.

 

Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας οι καταναλωτές μπορούν να βρουν 60 διαφορετικά είδη από κοτόπουλο, πουλερικά ειδικής εκτροφής, χειροποίητα παρασκευάσματα, κοτόπουλο σούβλας, επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από το Μαγικό Τσουκάλι και φρεσκοκατεψυγμένα είδη κοτόπουλου. 

 

 

Κάθε εβδομάδα στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε προσφορές, σταθερές ή έκτακτες στα νωπά προϊόντα. Οι σταθερές εβδομαδιαίες προσφορές είναι:

- ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ: Κοτόπουλο νωπό με 2,69/κιλό και μπούτι νωπό με 2,99/κιλό

- ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Φιλέτο στήθος 6,45/κιλό - Κιμάς φιλέτο στήθος 6,45/κιλό - Μπιφτέκι μαμάς 6,99/κιλό

- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ: Κοτόπουλο σούβλας 6,50/τεμάχιο

- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ: 1+1 ΔΩΡΟ (μπιφτέκι - σνίτσελ πανέ - κοτομπουκιές) και 2+1 ΔΩΡΟ (μπούτι - μπουτάκι - φτερούγες)

 

 

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, Μακρυγιάννη 106, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Τηλέφωνο: 210 4834189 

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.