ΜΟΣΧΑΤΟ 

Last updated: about 2 months ago

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τους Καταστηματάρχες της πόλης καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον.

 

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής μας Παράταξης, αποτελούμενη από τον επικεφαλή μας κ. Αντώνη Μπούτση, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ Πάρσαλη Κώστα, Βολίκα Γιάννη και την κυρία Ρούσσου Ελένη, συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου μας ενημέρωσε για τα θέματα που απασχολούν τους Καταστηματάρχες της πόλης καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον.

Η Δημοτική μας Παράταξη, αφού άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Δ.Σ, στη συνέχεια κατέθεσε και ανέλυσε και τις δικές μας προτάσεις, για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον Δήμο μας.

Ενδεικτικά:

- Πρόταση για την αναμόρφωση της οδού Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, με διαπλάτυνση των πεζοδρομίων, αλλαγή και ενίσχυση φωτισμού και βυθιζόμενους κάδους, σε αντικατάσταση των υφιστάμενων.

- Αντίστοιχη πρόταση για την δημιουργία εμπορικού πόλου στον Ταύρο πέριξ της πλατείας Παναγιώτη Βακαλόπουλου και Αγίου Γεωργίου.

- Ενίσχυση και εμπλουτισμός δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

- Πρόταση για μείωση 30%, των Δημοτικών Τελών για τα μικρά Καταστήματα, ως 100 τ.μ,

ήταν μερικές από τις προτάσεις που αναλύθηκαν.

Για την Δημοτική μας Παράταξη, το θέμα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, είναι ψηλά στην ατζέντα προτεραιοτήτων μας.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου για την φιλοξενία, την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων υψηλού ενδιαφέροντος.

Σας βεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα στα Καταστήματα και στους Εμπόρους Μοσχάτου και Ταύρου.

Οι συναντήσεις με σωματεία και φορείς του Δήμου θα συνεχιστούν

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.