ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Σύμφωνα με την εξαιρετική έρευνα που πραγματοποίησε ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής για φθηνά ενοίκια για οικογένειες και εργένηδες σε όλη την Ελλάδα

Last updated: about 5 months ago

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, καθώς και οι πίνακες οι οποίοι υπάρχουν στο δημοσίευμα και αφορούν τη μίσθωση φθηνών ακινήτων ανά την Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά μπορεί να δει κάποιος σε έναν από τους πίνακες, στην περιοχή του Μοσχάτου, το ενοίκιο για διαμέρισμα 66 τ.μ. κατασκευής του 1967, στον πρώτο όροφο με 2 υπνοδωμάτια, το ενοίκιο ανέρχεται στα 400 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, οι επιλογές που έχει μία οικογένεια για να μισθώσει ένα ακίνητο έως 400 ευρώ ή ένας εργένης, ο οποίος μπορεί να διαθέσει έως 250 ευρώ για μία γκαρσονιέρα, είναι σήμερα μετρημένες στα δάχτυλα, με συνέπεια να αναγκάζονται αμφότεροι να ρίχνουν συνεχώς τα στάνταρ. «Τα διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση σε φυσιολογικές τιμές είναι πλέον ελάχιστα», τονίζει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο επικεφαλής του Δικτύου, κ. Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας και συνεχίζει: «Με τα νέα δεδομένα ο ενοικιαστής χάνει περίπου 20-25 τ.μ., ενώ έχει αυξηθεί κατά 15 έτη και η παλαιότητα του ακινήτου».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ