ΜΟΣΧΑΤΟ 

Απάντηση σε σχόλιο του Κοινοτάρχη Μοσχάτου κ. Γιώργου Σφυρόερα σε ανάρτηση του MoschatoMag.com με θέμα τη μεγάλη καταστροφή στα Σφαγεία στον Ταύρο και τοποθέτηση του κ. Ιάσονα Λουράντου, έδωσε πρίν λίγο ο Δημ. Σύμβουλος της Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" κ. Γεράσιμος Πεφάνης, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για το πόρισμα της Πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς

Last updated: about 4 months ago

Το σχόλιο του Κοινοτάρχη Μοσχάτου κ. Σφυρόερα που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πεφάνη έχει ως εξής:

Πάντως η αρχική τοποθέτηση της παράταξης, του κ. Πεφανη, ΕΝΤΟΣ του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις εξαγγελίες του υπουργού και την τοποθέτηση του Δημάρχου ότι θα φύγει για να συνοδεύσει τον υπουργό στο χώρο των Σφαγείων ήταν άλλη και όχι σε αυτό το ύφος!!!!

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Πεφάνη:

Κ. Σφυρόερα να σε διευκολύνω με τις τοποθετήσεις μου μια και δεν ήσουν σε όλη την συνεδρίαση, έφυγες με την αποχώρηση του κ. Υπουργού. Στο κομμάτι που ήσουν ανέφερα, κατά λέξη, ότι είναι καλό ότι αναλαμβάνει το Ελληνικό Κράτος την αποκατάσταση της ζημιάς και να μας διευκρινίσει το πως θα γίνει αφού είναι ιδιοκτησία του Δήμου της Αθήνας.Μετά την αποχωρήση των εκπροσώπων της κυβέρνησης και την δικιά σου, εγώ έκατσα μέχρι τέλους ανέφερα και τα εξής: Συγκρούονται δυο πολιτικοί χώροι. Ο ένας με την παρουσία Φωτίου, Μουζάλα και Πολάκη, για την παραλία έκατσε σε όλη την διαδικασία μέχρι τέλους. Ο άλλος χώρος ήλθον είδον και απήλθον. Βέβαια δεσμεύτηκε αλλά μην είναι κάποια δέσμευση όπως τα ασανσέρ στις εργατικές πολυκατοικίες Ταύρου. Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να πιέσει για την πλήρη εφαρμογή των εξαγγελιών. Μέχρι τώρα είδαμε φωτογραφίες και όχι απαντήσεις. Βέβαια επειδή είμαι πάντα ακριβοδίκαιος η εικόνα των άδειων εδράνων μετά την αποχώρηση Κυβέρνησης και πολλών άλλων συναδέλφων δεν βαραίνει τον πρόεδρο του ΔΣ.πάντως κ. Σφυροέρα εμείς δεν έχουμε αγάπη με τον Φακό. η Δήλωση του κ. Λουράντου με βρίσκει σύμφωνο και είστε σε θέση να αποδείξετε ότι δεν είναι άλλο ένα παράδειγμα όπως τα ασανσέρ.

Την ανάρτηση του MoschatoMag.com μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Speed up your social site in 15 minutes
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.