ΜΟΣΧΑΤΟ 

Δείτε τι ακριβώς ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Αξιωματική Αντιπολίτευση 

Last updated: about 2 weeks ago

Υπογράφω για κατασκευή κολυμβητηρίου στον Δήμο μας!
Διεκδικώ καλύτερη ποιότητα ζωής!!
Μετά την απήχηση του αιτήματος που καταθέσαμε για διεκδίκηση κατασκευής κολυμβητηρίου στην Παραλία μας, με ένταξή του στο έργο της Παραλίας που εκτελείται, αναλαμβάνουμε μία ακόμα σημαντική πρωτοβουλία.
Συλλογή υπογραφών από τους Πολίτες, Δημότες και Κατοίκους Μοσχάτου και Ταύρου, διεκδικώντας από την Περιφέρεια Αττικής την ένταξη, χρηματοδότηση και κατασκευή κολυμβητηρίου, στην Παραλία Μοσχάτου, με αποκλειστική χρήση από τους πολίτες του Δήμου μας!
Με δεδομένο ότι ο Δήμος μας, δεν έχει στην ιδιοκτησία του, άλλη έκταση κατάλληλη προς αυτό τον σκοπό, η λύση της Παραλίας είναι σχεδόν μονόδρομος.
Η κατασκευή δε κολυμβητηρίου στην Παραλία, δεν έρχεται σε αντίθεση με τους υφιστάμενους συντελεστές και όρους δόμησης και τον γενικό χαρακτήρα της, ως Ανοικτού, Δημόσιου Πάρκου Αναψυχής, Υπερτοπικού Χαρακτήρα!
Τις επόμενες ημέρες, στελέχη της Παράταξης μας, θα έρθουν σε επαφή με τους πολίτες, προκειμένου να υπογράψουν το κείμενο του αιτήματος, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα και ηλεκτρονικής συμμετοχής των Πολιτών!
Οι υπογραφές των Πολιτών θα κατατεθούν στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου, που κάποια στιγμή πρέπει να διεκδικήσει ουσιαστικά, υπερ των Πολιτών!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ