ΤΑΥΡΟΣ 

Δυστυχώς ο Δήμαρχος και η παράταξη του είχαν τα αφτιά τους βουλωμένα.. αναφέρει μέσα σε άλλα σε νέα του τοποθέτηση ο επικεφαλής της Δημ. Κίνησης "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" κ. Μπάμπης Μπιλίνης, με αφορμή την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά ακίνητα 

Last updated: about 6 months ago

Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου κατά την συζήτηση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού η Δημοτική Κίνηση "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" είχαμε στην πρόταση μας περιλάβει και τα εξής: "Τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε δημοτικά ακίνητα - Μελέτη Δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας" (σημείωση: Δημοτικά ακίνητα είναι και οι ταράτσες και οι κοινόχρηστοι χώροι των προσφυγικών και εργατικών πολυκατοικιών στον Ταύρο). Η πρόταση μας -όπως λέγαμε στην αιτιολογική έκθεση που την συνόδευε - έχει ως στόχο την ενεργειακή μετάβαση του Δήμου ως προς τους στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας, αλλά και την οικιστική ανάπλαση του γερασμένου οικιστικού αποθέματος των πολυκατοικιών.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος και η παράταξη του είχαν τα αφτιά τους βουλωμένα και ούτε καν τοποθετήθηκαν, γιατί δεν έκαναν δεκτή την πρόταση μας.
Τώρα οι άλλοι έχουν κινήσει. Ελπίζουμε στην πρώτη αναθεώρηση του προϋπολογισμού να καταλάβει ο Δήμαρχος και η παράταξη του ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τις ευκαιρίες και να συναντηθούμε, γιατί η πρόοδος του Μοσχάτου και του Ταύρου πρέπει να μας ενώνει.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ