ΜΟΣΧΑΤΟ 

Γράφει ο Χ. Κωστόπουλος

Last updated: about a month ago

Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να πει κάποιος, παρατηρώντας τις φωτογραφίες στο Μοσχάτο, από τη σημερινή νεροποντή, που αναρτήθηκαν στο MoschatoMag.com.
Πιθανότατα, να υπάρχουν και σε άλλα σημεία ανάλογα συμβάντα, όμως μπροστά στα χίλια δύο προβλήματα που αντιμετώπιζει ο κόσμος, λίγοι πια ίσως να ασχολούνται..

Όμως, για το συγκεκριμένο περιστατικό, στο συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει ένα βασικό χαρακτηριστικό, που ίσως ναι αλλά πιθανότατα και όχι να χρωματίζει μία κατάσταση.
Το περιστατικό συνέβη, ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο του Μοσχάτου!

Οι καιροί δεν είναι οι κατάλληλοι για να χωριζόμαστε στα δύο, και εκφράσεις όπως αυτές που ακούσθηκαν σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου από εκλεγμένο Πρόεδρο, φορέα της Αυτοδιοίκησης κατά κομματος και αναφορά του στην περίοδο από το 1967 και έπειτα, καθώς και άλλα περιστατικά, αρθροιστικά δείχνουν κάτι, κατά την ταπεινή μου άποψη:

Υπάρχει πρόβλημα!
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει η θέληση από τον κ. Δήμαρχο, όμως ίσως δεν υπάρχουν οι γνώσεις, η φρεσκάδα, η διάθεση για καινοτομία από τους υφισταμένους και κυρίως, ίσως δεν υπάρχει καποιος/α που θέλει να δώσει αυτό το παραπάνω, έστω και εθελοντικά.

Δεν επιτρέπεται να "πνιγούμε" στα νερά της όποιας μή συμβατής με την εποχή "ανεπάρκειας"

Χ. Κωστόπουλος

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.