ΜΟΣΧΑΤΟ 

Η παρέμβαση του κ. Σταμάτη Καζαντζή πριν λίγη ώρα.  Δεν είναι μόνο το γεγονός, πως ο κος Ανδρέας Ευθυμίου, μέσα στην καρδιά της πανδημίας προσπάθησε να φέρει στα ίσα στο ζύγι την ολική ανυπαρξία του ίδιου αλλά και των στελεχών του, μέσα από ένα βίντεο, ενώ θα μπορούσε να περιμένει λίγο καιρό και ως συνεπής να προβάλλει έπειτα, το θεάρεστο έργο του, σύμφωνα πάντα με τα σχόλια των υφισταμένων του... αναφέρει μέσα σε άλλα ο κος Σταμάτης Καζαντζής

Last updated: about 2 weeks ago

Ο κος Ευθυμίου εξακολουθεί, πολιτικά μιλώντας πάντα και σχολιάζοντας, να συμπεριφέρεται ως ένας απλός φορέας ενός δυσβάσταχτου αξιώματος που κουβαλάει εδώ και χρόνια..
Η οδυνηρή τεκμηρίωση της παραπάνω πρότασης ήρθε προχθές για την Κοινωνία του Μοσχάτου και του Ταύρου,που ως θεατής ενός κακοστημένου θεατρικού, παρακολούθησε στις οθόνες αυτό το άκρως προσβλητικό βίντεο, με την περιφορά των δύο νέων λεωφορείων στους δρόμους του Ταύρου και του Μοσχάτου, την ώρα που στις εντατικές πέφτουν κορμιά!
Ο κος Ευθυμίου, αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι δε μπορεί να μεταδώσει τις αξίες που η Κοινωνία του εμπιστεύθηκε!
Το φιάσκο της Πλατείας Μεταμορφώσεως-Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο, η ολική ανυπαρξία του κ. Δημάρχου στο ζήτημα του παραλιακού μετώπου, το απροκάλυπτο ρεσιτάλ πολιτικής ανικανότητας της Διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου και της Προέδρου του, που ο ίδιος ο κος Ευθυμίου προσπαθεί να διασώσει, τα καμμένα Σφαγεία στον Ταύρο καθώς και τα Ιατρεία, τα οποία η Κοινωνία της πόλης παραλίγο να χάσει κάτω από τη μύτη του άριστου Δημάρχου.. δε μπορούν να καλυφθούν με την αγορά πέντε οχημάτων!
Δεν είναι μόνο η χρονική συγκυρία λάθος, για την προεκλογική προβολή του κ. Ευθυμίου..
Δεν είναι μόνο το γεγονός, πως ο κος Ανδρέας Ευθυμίου, μέσα στην καρδιά της πανδημίας προσπάθησε να φέρει στα ίσα στο ζύγι την ολική ανυπαρξία του ίδιου αλλά και των στελεχών του, μέσα από ένα βίντεο, ενώ θα μπορούσε να περιμένει λίγο καιρό και ως συνεπής να προβάλλει έπειτα, το θεάρεστο έργο του, σύμφωνα πάντα με τα σχόλια των υφισταμένων του.
Δεν είναι μόνο, η εικόνα επί μία δεκαετία σχεδόν, των σαραβαλιασμένων λεωφορείων που κυκλοφορούσαν στην Πειραιώς και έσταζαν λάδια, αναγκάζοντας το προσωπικό να ρίχνει ροκανίδια στο δρόμο, ενώ ο ίδιος αμέτοχος παρακολουθούσε αναμένοντας τη θεία φώτιση που ήρθε έπειτα από την πιεση του κόσμου και το χλευασμό!!
Είναι πολλά άλλα και δυστυχώς βλέπω, ότι έρχονται ακόμα χειρότερα.
Κύριε Δήμαρχε.
Η πολιτική αξιοπρέπεια κερδίζεται με αγώνα, όχι με το μοίρασμα φυλλαδίων στους δρόμους την ημέρα του Πολυτεχνείου, ενώ η Κοινωνία ακόμα αναμένει μια απάντηση για αυτό το ζήτημα!
Ως Πολιτικός ταγός, έπρεπε να είστε παρών και στα μικρά αλλά και στα μεγάλα..
Όμως αυτή σας η πολιτική επιλογή, να δείξετε στον κόσμο με τόση αλαζονεία, μέσα από ένα λεωφορείο και ένα βίντεο το έργο σας, προσέβαλε κυρίως το συνάνθρωπο ο οποίος χάνει τη δουλειά του, δε ξέρει στην κυριολεξία εάν θα ζήσει λόγω του ιού, και σκέφτεται το μέλλον του παιδιών του ανήμπορος να αντιδράσει.
Η εικόνα σας κύριε Ευθυμίου, να κάθεστε μέσα στο νέο λεωφορείο, κοιτώντας τα αξιοθέατα και τους ανθρώπους της πόλης μέσα απο το τζάμι, ως επισκέπτης που ανέβηκε σε ένα τουριστικό λεωφορείο να δει τα αξιοθέατα και μετά να φύγει, τα λέει όλα!
Δυστυχώς κ. Ευθυμίου, η έπαρση σας και η απουσία σεβασμού στην Κοινωνία και στα νέα παιδιά... είναι εδώ και πολύ καιρό επιζήμια για τον τόπο.

,,

Speed up your social site in 15 minutes
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.