Με προσωπικό μήνυμα, ο ηγέτης της Α.Ε.Μοσχάτου κ. Στέφανος Φαναρίτης, τονίζει τις ευχαριστίες του προς τη Δημοτική Αρχή του δήμου μας, έπειτα από την κρίσιμη νίκη της Α.Ε.Μ. επί του Καραβά :

 

" Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με την ανιδιοτελή αγάπη που έχει δείξει προς την Αθλητική Ένωση Μοσχάτου, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του στόχου που έχει θέσει η Διοίκηση της Ομάδας για άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου για την αμέριστη βοήθεια που έχει προσφέρει στην Α.Ε.Μ. αλλά και για το γεγονός ότι σε πολύ κρίσιμες στιγμές για το Σωματείο ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του ως ασπίδα προστασίας, δείχνοντας για άλλη μια φορά την εκτίμηση που τρέφει στην μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Α.Ε.Μ. τα τελευταία χρόνια!
 
Δράττομαι της ευκαιρίας έπειτα από τη χθεσινή μεγάλη νίκη, να ευχαριστήσω και πάλι τον κ. Ανδρέα Ευθυμίου για τη διακριτική αλλά συνάμα καθοριστική του παρουσία στο γήπεδο του Ρέντη, καθώς και τον Γ.Γ. του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Μανώλη Αντωνάκο, τους Αντιδημάρχους κ. Γιώργο Φελλά, κ. Γιώργο Δαμηλάκο, κ. Βασίλη Γρούμπα, καθώς και τον κ. Γιάννη Σάββα, τον κ. Παναγιώτη Χατζηαντωνίου, τον κ. Άρη Κρεμμύδα, τον κ. Θανάση Ντερέκα, τον κ. Θανάση Μελίστα και τον κ. Δημήτρη Ζώταλη.
 
Επίσης για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον "ανώνυμο" φίλαθλο της Α.Ε.Μοσχάτου, που στηρίζει και φέτος έμπρακτα την προσπάθεια της Ομάδας!
 
Σας ευχαριστώ!
Στέφανος Φαναρίτης"

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.