Κάλεσμα Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για την ενίσχυση της Κοινωνικής Μέριμνας :

Φίλοι και φίλες,

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου είναι ένα φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο που από το 1962 που ιδρύθηκε, έχει προσφέρει άοκνα και εθελοντικά κοινωφελές έργο στους ηλικιωμένους της πόλης μας.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και η ύπαρξή της.

Προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα να συνεχίσει τη λειτουργία της και να έχει δυνατότητα πρόσβασης σε κρατικές επιχορηγήσεις και προγράμματα ΕΣΠΑ, είναι απαραίτητη η αποπεράτωση του 3ου και 4ου ορόφου του κτιρίου που την φιλοξενεί, στην οδό Κοραή 40 στο Μοσχάτο. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο στηρίζουμε την προσπάθεια της Κοινωνικής Μέριμνας προκειμένου να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό.

Καλώ κάθε συμπολίτη μας και κάθε νομικό πρόσωπο να συνδράμει προκειμένου η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου να παραμείνει ζωντανή, υγιής και να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που έχει ήδη προσφέρει εδώ και δεκαετίες.

Η Κοινωνική Μέριμνα είναι η καρδιά μας, είναι η ψυχή μας. Ας βοηθήσουμε όλοι να τη διατηρήσουμε ζωντανή στην πόλη μας.

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου τον αριθμό λογαριασμού της Κοινωνικής Μέριμνας στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.