ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Last updated: about 5 months ago

Ανδρέας Ευθυμίου: Ο Δήμος μας, επί σειρά ετών, με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη των δημοτών-κατοίκων, έχει αναπτύξει μέσα από πολυεπίπεδες δράσεις προγράμματα για την προαγωγή υγείας και την πρόληψη νοσημάτων

 

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου με μήνυμα του:

Αγαπητές Συνδημότισσες,

Ο Δήμος μας, επί σειρά ετών, με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία και την υποστήριξη των δημοτών-κατοίκων, έχει αναπτύξει μέσα από πολυεπίπεδες δράσεις προγράμματα για την προαγωγή υγείας και την πρόληψη νοσημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, εξασφάλισε την ένταξή του στο Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου "Η Ελλάδα κατά του καρκίνου", που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.

Η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες του Δήμου μας να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ στο Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί των οδών Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους (210 3620765 - 832) και ώρες 9:30 π.μ. - 14:30 μ.μ.

Οι εξετάσεις αφορούν στην πραγματοποίηση Τεστ Παπανικολάου και Ψηφιακής Μαστογραφίας, καθώς επίσης και συστηματική παρακολούθηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Θεωρώντας πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη θεραπεία, η ενεργή συμμετοχή σας είναι σημαντική.

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.