ΜΟΣΧΑΤΟ 

Πολύ σοβαρές οι αιχμές του επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Μπούτση, όπου μέσα σε άλλα αναφέρει ότι το καλοκαίρι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. και σε ερώτημα του Δημ. Σύμβουλου κ. Κώστα Πάρσαλη, ο αρμόδιος εντεταλμένος τεχνικών υπηρεσιών, δεν ανακοίνωσε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο ότι ο Δήμος, θα είναι έτοιμος από τον Σεπτέμβριο, σε ότι αφορά την εξασφάλιση επαρκών αιθουσών

Last updated: last week

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η ασυνέπεια της Διοίκησης του κ. Ανδρέα Ευθυμίου και αναφερόμαστε βέβαια, στο πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Εν μέσω πολλών παραπόνων Γονέων που υπάρχουν εδώ και ημέρες, η Διοίκηση του Δήμου μας, με ένα περισπούδαστο Δελτίο Τύπου είπε στην ουσία ότι δε φέρει κανένα μερίδιο ευθύνης και για όλα φταίνε οι άλλοι… όπως άλλωστε έχει αναφέρει και στο παρελθόν, για άλλα ζητήματα.

Να θυμίσουμε απλά στον κόσμο του Μοσχάτου και του Ταύρου, ότι από τις αρχές του Ιούλη, βλέποντας που πάει η κατάσταση, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού μας κος Κώστας Πάρσαλης σε συνεδρίαση του Δ.Σ., έθεσε το ζήτημα της προετοιμασίας του Δήμου μας, σχετικά με τις αίθουσες που απαιτούνται για να καλύψουν τις θέσεις, των προνηπίων,

Δυστυχώς και παρά τις τότε δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής, για εξασφάλιση επαρκών αιθουσών, ο αρμόδιος εντεταλμένος τεχνικών υπηρεσιών, δεν ανακοίνωσε τίποτα συγκεκριμένο, παρά μόνο ότι ο Δήμος, θα είναι έτοιμος από τον Σεπτέμβριο.!!!

Την αναμφισβήτητη αυτή πραγματικότητα, έρχονται να συμπληρώσουν οι εικόνες από τις τουαλέτες στο Λύκειο του Ταύρου, που εδώ και λίγα 24ωρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, καθώς και τα αρκετά προβλήματα, που υπάρχουν στη Σχολική Μονάδα στην παραλία του Μοσχάτου.

Φαίνεται λοιπόν, ότι παρά το γεγονός ότι τα Σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας, και ότι επίσης πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι απραξίας, οι αρμόδιοι προτιμούν για την αναλγησία τους να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού μπροστά στο φόβο της οργής του κόσμου.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ