ΜΟΣΧΑΤΟ 

Τι ακριβώς συμβαίνει;... Η Αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, "λειτουργώντας σαν να ήταν ιδιοκτησία της, χωρίς καμία ενημέρωση του ΔΣ, απομακρύνει τμήμα, η δασκάλα του οποίου ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ παρέδιδε μαθήματα από την αγάπη της προς τους μαθητές της και γενικώς στο άθλημα του Tang Soo Do (πολεμικές τέχνες)". απο το χώρο του Πνευματικού στο Μοσχάτο!

Last updated: about 2 weeks ago

Σήμερα μετά λύπης μας πληροφορούμαστε διαδικτυακά από την ίδια την κυρία Πέτρα Τσιομπανίδου, ότι της ανακοίνωσαν την απομάκρυνση της από τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου στο Μοσχάτο, όπου 8 χρόνια τώρα, της παραχωρούνταν κάποιες λίγες ώρες...χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.
❗️ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ παρέδιδε μαθήματα από την αγάπη της προς τους μαθητές της και γενικώς στο άθλημα του Tang Soo Do (πολεμικές τέχνες).
???? Άλλη μια επίδειξη αλαζονείας από την πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου;! Όπου λειτουργώντας σαν να ήταν ιδιοκτησία της, χωρίς καμία ενημέρωση του ΔΣ, διώχνει τη κ.Πέτρα απο το χώρο του Πνευματικού στο Μοσχάτο;!
????Οφείλει η κ.Τσέλιου να μας πει το λόγο αυτής της της απόφασης.
Μέλη Πνευματικού Κέντρου
Δημοτικής Παράταξης Μαζί Μπροστά Μοσχάτο Ταύρος
Πάρσαλης Κωνσταντίνος
Βολίκας Γιάννης
Χριστίδη Δήμητρα

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ