ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 

Μήνυμα Δημάρχου Πειραιά για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς

Last updated: on December 8, 2019

Μέσω social media o Γιάννης Μώραλης εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά!

 

Σήμερα ξεκινούν τα σχολεία και θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας μια καλή σχολική χρονιά, γεμάτη γνώση, δημιουργικότητα και νέες εμπειρίες. Τα εφόδια που μπορούν να αποκομίσουν τα παιδιά μας από το σχολείο θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό, όλοι μας, δημοτική αρχή, γονείς και εκπαιδευτικοί - ο καθένας στο σκέλος που του αναλογεί - να δημιουργήσουμε για τους μαθητές τις καλύτερες δυνατές συνθήκες μάθησης και εκπαίδευσης.
Εμείς, ως οφείλουμε, έχουμε χρέος να παρέχουμε ασφαλή, λειτουργικά και καθαρά σχολικά κτήρια. Τα τελευταία πέντε χρόνια και παρά τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους, προχωρήσαμε σε εργασίες αναβάθμισης, τόσο σε κτήρια, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο σχολικών μονάδων. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν και θα υπάρχουν επιμέρους προβλήματα. Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες των σχολείων μας και παράλληλα να διεκδικούμε από την κεντρική διοίκηση νέα σχολεία και περαιτέρω πόρους καθώς τα σχολεία ήταν και παραμένουν μια από τις βασικές μας προτεραιότητες.
Είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας, πρόθυμοι να ακούσουμε τα αιτήματά τους και να συνεργαστούμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα. Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.