Ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πνύκα κατέρρευσε στις 10:00. Το σπίτι βρίσκεται στον στενό δρόμο της Ιουλίου Σμιθ, που οδηγεί στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος και το σπίτι κατέρρευσε σε στιγμή που δεν περνούσαν από το σημείο άνθρωποι. Ωστόσο, γείτονας ανέφερε πως ήδη από χθες είχαν μετακινηθεί μερικές από τις πέτρες του οικοδομήματος.

Κατέρρευσε σπίτι στην ΠνύκαΚατέρρευσε σπίτι στην Πνύκα

Μάλιστα ένας από τους γείτονες, ο κ. Αλί από τη Συρία που μένει στο διπλανό σπίτι για 30 χρόνια, ανέφερε στο News 24/7 πως το εγκαταλειμμένο σπίτι χρονολογείται από το 1886 σύμφωνα με μια ταμπέλα που είχε στην οροφή του. Ο ίδιος είχε αντιληφθεί πως υπήρχε πρόβλημα λίγη ώρα πριν γκρεμιστεί και γι αυτό προσπαθούσε να εμποδίσει την διέλευση περαστικών. Τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι του, άκουσε τον ήχο της κατάρρευσης του εγκαταλελειμμένου οικήματος, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατοικεί στη Γλυφάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περυσινή χρονιά, μόλις 20 μέτρα πιο πέρα, είχε γκρεμιστεί η σκεπή ενός ακόμη εγκαταλελειμμένου σπιτιού.

Μάνος Φραγκιουδάκης

Πηγή : news247.gr

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.