Περιφέρεια

Last updated: on May 15, 2019

 Ιωάννης Σγουρός

Υπάρχει εδώ και καιρό σε εξέλιξη μια άθλια προσπάθεια κύκλων που κινούνται στο παρασκήνιο να ποδηγετήσουν και να χειραγωγήσουν τους πολίτες ενόψει των κρίσιμων εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής. Στόχος των κύκλων αυτών είναι με κάθε μέσο να διαμορφώσουν αυτό που λέμε - κλίμα, να περαστεί το μήνυμα στους πολίτες ότι η μάχη είναι μεταξύ δύο υποψηφίων (Δούρου - Πατούλη). Τον στόχο αυτό προσπαθούν να πετύχουν με κάθε τρόπο (δημοσκοπήσεις, αποκλεισμός από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και δημόσια τηλεόραση, παραπολιτικά δημοσιεύματα κλπ). Ο στόχος αυτός βολεύει και τους δύο αφού η Δούρου θέλει να σώσει το πολιτικό της κεφάλαιο, ο Πατούλης τη θεωρεί βολική αντίπαλο. Στις 14/5 μάθαμε ότι το debate που θα γινόταν στις 16/5 στο κανάλι OPEN, δεν θα γίνει μεταξύ όλων των υποψηφίων, αλλά μόνο μεταξύ των δύο. Τα λόγια περισσεύουν. 
Οι πολίτες να μην παρασυρθούν από τα παιχνίδια αυτών που νομίζουν ότι μπορεί να διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα δικά τους θέλω. Να κόψουν τα νήματα της χειραγώγησης και της παραπληροφόρησης και με βάση τη συνείδησή τους να ψηφίσουν ελεύθερα, εκείνον ή εκείνη που πιστεύουν ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Αττικής. 
Να δώσουν τη δική τους απάντηση ότι στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, οι εκλογές δεν επηρεάζονται, δεν εξαγοράζονται.

 
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.