Το project «Cave of Sounds» συνδέει τις καταβολές της μουσικής με ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει η μουσική τεχνολογία. Οχτώ μοναδικά κατασκευασμένα μουσικά όργανα τοποθετούνται σε κύκλο και ζητούν από το κοινό να τα ανακαλύψει, εξαντλώντας τη δημιουργικότητά τους.

Τα όργανα έχουν σχεδιαστεί για να είναι εύχρηστα από κάθε ηλικία. Κάθε μουσικό όργανο είναι μοναδικό και παράγει ένα ξεχωριστό ήχο, ενώ όλα μαζί συνθέτουν μια μοναδική ακουστική εμπειρία για ανθρώπους με ή χωρίς μουσική παιδεία.

Το «Cave of Sounds» επιθυμεί να καταργήσει τη διάκριση ανάμεσα στον μουσικό και στον ακροατή και να αναβιώσει τη μουσική ως μια συνεργατική κοινωνική εμπειρία. Η μουσική επιστρέφει στις προϊστορικές της καταβολές – σταματάει να είναι καταναλωτικό προϊόν και ξαναγίνεται μια μυσταγωγία ενθουσιασμού και ενέργειας.

Ελάτε να το ανακαλύψετε στο Athens Science Festival!

Τίτλος δράσης: Cave of Sounds || Ημερομηνίες: 25-29 Απριλίου || Έκθεση Τέχνης
Η διαδραστική εγκατάσταση Cave of Sounds πραγματοποιείται με την υποστήριξη του British Council και της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

 

Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό "Επιστήμη Επικοινωνία - SciCo", το Βρετανικό Συμβούλιο, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.