Δελτίο Τύπου

ΓΗ, ΦΩΣ, ΓΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Όλα αυτά συνθέτουν την Αίγινα. Την πρώτη πρωτεύουσα της νεότερης Ελλάδος, το νησί των ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων. Την πατρίδα του παγκοσμίως γνωστού, μοναδικού σε ποιότητα και γεύση καρπού, του φιστικιού.

Για δέκατη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το Aegina Fistiki Fest, ένα διεθνοποιημένο φεστιβαλικό γεγονός αφιερωμένο στο Π.Ο.Π προϊόν του νησιού μας, το οποίο διοργανώνεται από τον Δήμο Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Ένα τετραήμερο πλούσιο σε εκδηλώσεις πολιτισμού, γαστρονομίας και παιδικής ψυχαγωγίας, ομιλίες, ξεναγήσεις και ημερίδες, πάντα με πυρήνα όλων την εμπορική έκθεση που απλώνεται κατά μήκος της κεντρικής παραλιακής λεωφόρου της πόλης, δίνοντας τον παλμό.

Όλοι εμείς, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, οι παραγωγοί, οι εθελοντές, οι επαγγελματίες, οι τοπικοί φορείς, σας καλωσορίζουμε στο νησί μας και στη Γιορτή Φιστικιού και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή διασκέδαση!

10 χρόνια Aegina Fistiki Fest… 10 χρόνια δημιουργίας, ψυχαγωγίας, γευσιγνωσίας, πολιτισμού, χαράς… Μία γιορτή, ένα νησί, μια αγκαλιά εθελοντών, χιλιάδες επισκέπτες… Εσείς!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.