ΤΑΥΡΟΣ 

Είναι ξεκάθαρο πια, ότι η πολιτική σύγκρουση έχει ξεκινήσει στο δήμο μας έπειτα και από την δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου πριν λίγο σχετικά με τη 2η συνεχόμενη ανεξαρτητοποίηση από το Συνδυασμό του, αυτή του π. Δημάρχου Ταύρου κ. Δημήτρη Σούτου

Last updated: on May 21, 2020

Ασεβής ο ίδιος και βαθιά διχαστικές οι δηλώσεις του Δημάρχου Ανδρέα Ευθυμίου.
1. Τα στέρνα κάθε ανθρώπου τόσο στη ζωή όσο και στην πολιτική δεν μπορεί να τα αποφασίσει κανείς. Στην μεν πρώτη περίπτωση " αποφασίζει" ο Θεός στη δε δεύτερη ο λαός. Τώρα αν ο κ. Ευθυμίου νομίζει ότι εκπροσωπεί το σύνολο του λαού ή πολύ περισσότερο νομίζει ότι είναι Θεός το πράγμα πάει αλλού.
2. Έχει δίκιο...Μια δεκαετία για μια συνένωση δύο όμορων Δήμων είναι πολύ μικρό χρονικό διάστημα...μάλλον θα απαιτηθούν καμία πενηνταρια. Με τον τρόπο που ενεργεί ίσως τελικά και τα πενήντα να είναι λίγα...
3. Δεν δίνεις τις θέσεις εσύ σε αιρετούς ως άλλος Καίσαρ. Ανάλογα με τα προσόντα τους, την αποδοχή από την τοπική κοινωνία και τις γνώσεις τους, τους ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ. Βέβαια επειδή εδώ τα κριτήρια που, ειδικά στην τρέχουσα τετραετία, τοποθετήθηκαν οι αιρετοί άλλαξαν είναι λογικό να μπερδευτεί κάνεις.
4. Όσο και αν δεν το θέλεις, όσο και αν το απεχθανεσαι, τον Ταύρο τον παρέλαβες από τον Δημήτρη Σουτο και την δίκη του διοίκηση. Απόλυτα άξιος ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος και κατά την γνώμη μου πολύ σπουδαίος Δήμαρχος, αρκεί να μην τον θυμάσαι μόνο την επέτειο του θανάτου του. Μπορείς να τον τιμας κάνοντας έργο στην περιοχή του, περιοχή για την οποία πάλεψε και διεκδικησε πράγματα γι' αυτήν επί σειρά ετών.
5. Χαιρετώ τις γνώσεις σας(;) για την αρχαία τραγωδία, αλλά στα αρχαία δράματα υπάρχουν και άλλες πράξεις...
6. Για το τέλος άφησα τα περί πολιτικού σεβασμού. Το ποσό σέβεται κάνεις τον λαό φαίνεται από την πρόταση σας για παράδοση της έδρας. Σαφέστατα και κάποιος εκλέγεται μέσω ενός συνδυασμού φέρνοντας όμως μαζί του τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται και τον τιμούν χρόνια με την ψήφο του. Εκτός και αν θεωρείτε ότι ο συνδυασμός είστε μόνον εσείς και όλοι άλλοι απλές μαριονέτες των οποίων τα σχοινιά κινούνται κατά το πώς εσείς επιθυμείτε, οπότε ναι τότε έχετε δίκιο...όλες οι ψήφοι σας ανήκουν!!!!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ