ΤΑΥΡΟΣ 

Οι κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων

Last updated: on July 16, 2020

Φορτισμένη η ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Ταύρου και κυρίως στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως και Χαμοστέρνας, κοντά στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου και γύρω από την περιοχή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάτοικοι, δε γίνεται σε μια περιοχή όπου υπάρχουν πολυκατοικίες, ένας παιδικός σταθμός, δύο αθλητικά κέντρα και ένα εμπορικό κέντρο, να υπάρχουν προβλήματα από την παρουσία ομάδας Ρομά οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή και σύμφωνα πάντα με περιοίκους έχουν δημιουργήσει ζητήματα με τη συμπεριφορά τους.

Oiι κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση των αρμοδίων άμεσα, ενώ σήμερα στις 20:00 το βράδυ στην Πλ. Μακεδονίας, υπάρχει και κάλεσμα για τη συλλογή υπογραφών έτσι ώστε το θέμα να πάει στο Δημ. Συμβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα μας ανάφέρθηκαν, ζητούμενο είναι να βρεθεί λύση για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους ίδιους τους Ρομά, ενώ υπάρχει και δυσαρέσκεια προς τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες οι κάτοικοι καταλογίζουν αδιαφορία.

Speed up your social site in 15 minutes
 

Posted by Ανώνυμος on
Ο δήμαρχος ακούει; Πρέπει να μαζέψουν υπογραφές οι κάτοικοι για να ασχοληθεί επιτέλους η δημοτική αρχή με αυτό το χρόνιο πρόβλημα; Γνωρίζει ο δήμαρχος ότι πλένονται μέσα στο κανάλι με τα βρωμόνερα; Ξεβρακώνονται άνδρες, γυναίκες, παιδιά, πλένονται, πλένουν ρούχα, λαχανικά για να τα πουλήσουν, απλώνουν τα ρούχα να στεγνώσουν απ' τα βρωμόνερα στα κάγκελα του παιδικού σταθμού; Είμαστε σοβαροί; Που ζούμε, που μας έχετε καταντήσει να ζούμε; Δεν σας έχει μείνει ίχνος ντροπής;;
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.