ΤΑΥΡΟΣ 

Last updated: on September 2, 2017

Κοινώς αποδεκτές οι ικανότητες του κ. Γ.Γ. στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

 
Στην περίπτωση του Γ.Γ. του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ισχύει το, "Σημασία δεν έχει από που έρχεσαι, αλλά που πηγαίνεις" αφού είναι ευρέως γνωστό πια, ότι ο κ. Μανώλης Αντωνάκος, πηγαίνει και κοιτάζει καθαρά πια προς το Μοσχάτο αλλά και τον Ταύρο!
Ναι και τον Ταύρο.
 
Σεβασμός, γνώση, εμπειρία, πολιτική πειθώ, ανθρωπισμός και χαρακτηριστικά ηγετικής φυσιογνωμίας, είναι κάποια από τα προσόντα που συγκεντρώνει το πρόσωπο του κ. Μανώλη Αντωνάκου και που σίγουρα είναι και τα πλέον κατάλληλα, ανάμεσα σε μια σειρά πολύ σημαντικών ανθρώπων, που συντέλεσαν έτσι ώστε να αναλάβει και να διατηρήσει μια τόσο σημαντική θέση στο πέρασμα των χρόνων, δίπλα στον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου!
 
Για αρκετούς που ασχολούνται με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός της απίστευτης δημοφιλίας του κ. Γ.Γ., κάτι για το οποίο έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, δημοφιλία μάλιστα που συνοδεύει και θα συνοδεύει τον ίδιον θεωρούμε για πολλά ακόμα χρόνια, κάνοντας αρκετούς να πουν ότι ίσως το ιδιαίτερο στην περίπτωση του κ. Αντωνάκου, είναι ότι είναι αναντικατάστατος!
Αναντικατάστατος, και απίστευτα σημαντικός!
 
Ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των πολιτών, αφού ποτέ δεν έχει αφήσει να φανεί αλλά ούτε καν να εννοηθεί, κάποιο ίχνος "μορφασμού" και "χειρονομίας", που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σνομπισμός.
Το αντίθετο μάλιστα, αφού είναι εκπληκτικά επικοινωνιακός, διαθέτοντας το έμφυτο ταλέντο να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσας, σε βαθμό τέτοιο που θα άξιζε κάποιος να παρακολουθήσει κάποιο σεμινάριο που θα είχε ως θέμα τον τρόπο διαχείρισης κρίσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τους Διοικούντες, με τον ίδιο στη θέση του "Δασκάλου".
 
Ως Homo Universalis, πολυμαθής-συνολικός-καθολικός, ο κ. Γ.Γ. εκπέμπει μια απίστευτα θετική ενέργεια στους υφισταμένους του, γεγονός που έχει συζητηθεί με τα καλύτερα λόγια από όλους, καθιστώντας τον ως μία από τις πλέον χαρακτηριστικές πολυσχιδείς προσωπικότητες που έχουν περάσει από το Δήμο μας.
 
Ίσως όλα τα παραπάνω να ακούγονται σε κάποιον, ως μια μορφή κολακείας αλλά μια συνάντηση ελαχίστων δευτερολέπτων με τον ίδιον, είναι αρκετή για να διαλύσει τις όποιες εντυπώσεις και να προκαλέσει ακόμα και τον θαυμασμό, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού ζούμε σε μια εποχή όπου κυριαρχεί το όχι και τόσο ικανό, η έλλειψη αξιοκρατίας, η έλλειψη σεβασμού και ειλικρίνειας, ο υπέρτατος κομματισμός και η κατάληψη διοικητικών θέσεων από πρόσωπα έντονα "χρωματισμένα".
 
Ευελπιστούμε, ότι ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, εάν πότε υπάρξει η απόπειρα συγγραφής κάποιου εγχειριδίου (manual) από το Δημόσιο Τομέα, το παράδειγμα του κ. Γ.Γ. να αναφερθεί, ως φωτεινός σηματοδότης για τις επόμενες γενιές Διοικούντων που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε γεγονότα τα οποία στο παρελθόν έχουν στιγματίσει τον τόπο μας, όπως ο μακιαβελισμός στην πολιτική, η χρήση του όποιου μέσου για την επίτευξη του επιθυμητού σκοπού, η άρση κάθε ηθικού φραγμού, η δολοπλοκία και η μηχανορραφία να παύσουν επιτέλους να καθορίζουν τις ζωές απλών ανθρώπων, μιλώντας πολιτικά πάντα.
 
Χ.Κ.

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.