ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Με βάση την τεράστια εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση που έχει στο συγκεκριμένο τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο κ. Γιώργος Δαμηλάκος με ανάρτηση του, προτείνει μια σειρά μέτρων και ελαφρύνσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, έχοντας υπόψιν και την πολύ καλή οικονομική κατάσταση που όλα αυτά τα χρόνια έχει ο Δήμος μας

Last updated: on March 24, 2020

Οι ΠΝΠ που η εκάστοτε κυβέρνηση επιβάλλει για διάφορους λόγους λόγω εκτάκτων συνθηκών, κατά την άποψη μου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία αν ερμηνευθούν σωστά.
Σε καταστάσεις πρωτόγνωρες και ακραίες όπως αυτές που ζούμε σήμερα όχι μόνο στην Πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρέπει και επιβάλλεται να πάρουμε κάποια ακραία μέτρα που θα διευκολύνουν το κοινωνικό σύνολο.
Η καλή οικονομική κατάσταση που όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος μας έχει, θεωρώ πως επιτρέπει να παρθούν μια σειρά μέτρων και ελαφρύνσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Το χρηματικό διαθέσιμο των 7 περίπου εκατομμυρίων Ευρώ που υπάρχει στο ταμείο του Δήμου, μπορεί να καλύψει απρόσκοπτα τις ανάγκες που θα προκύψουν από την αναστολή είσπραξης των Δημοτικών Τελών:
Α) Αναστολή της είσπραξης των Δημοτικών Τελών σε όλες τις οικίες για 2 μήνες.
Β) Αναστολή της είσπραξης των Δημοτικών Τελών σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως των 500 τ.μ. για 3 μήνες, καθώς επίσης και των Τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων στον οποίο έκαναν χρήση.
Γ) Αναστολή όλων των διαγωνισμών για όσο χρειαστεί πλην εκείνων που το αντικείμενο τους αναφέρεται σε προμήθειες για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Δ) Αναστολή των διαγωνιστικών διαδικασιών των έργων που χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους του Δήμου.
Γενναίες αποφάσεις και στήριξη της κοινωνίας με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στην δοκιμαζόμενη κοινωνία ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !!!!

Με εκτίμηση

Γιώργος Δαμηλάκος
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ