ΤΑΥΡΟΣ 

Την ώρα που ο καύσωνας γίνεται αισθητός, η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στους κλιματιζόμενους χώρους του Νότιου Τομέα, και στον Ταύρο, αναφέρει ως ώρες λειτουργίας: 08:00-19:00 Δευτέρα έως Παρασκευή

Last updated: on July 28, 2021

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής μάλιστα, οι δήμοι της Αττικής και οι αρμόδιες διευθύνσεις τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, μόλις εκδίδεται η πρόβλεψη της ΕΜΥ για την επόμενη ημέρα και περιλαμβάνει θερμοκρασίες  άνω των 36 βαθμών κελσίου, ενημερώνονται αρμοδίως  (grppna@patt.gov.gr) προκειμένου να θέσουν σε λειτουργία κλιματιζόμενους χώρους  λαμβάνοντας υπόψη και τις οδηγίες περί covid. Παράλληλα, οι πινακίδες Matrix στις εθνικές οδούς ενημερώνουν για Υψηλή Θερμοκρασία και συνιστούν προς τους πολίτες  να λαμβάνουν τα αναγκαία  μέτρα προστασίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τις υψηλές θερμοκρασίες καλεί όλους τους πολίτες να λαμβάνουν μέτρα αυτοπροστασίας και ζητά από τους δήμους να αποστέλλουν εγκαίρως τα επικαιροποιημένα στοιχεία με τις κλιματιζόμενες αίθουσες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και στο email: grppna@patt.gov.gr.

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα της Περιφέρειας Αττικής

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.