ΤΑΥΡΟΣ 

Η παρέμβαση του κ. Σταμάτη Καζαντζή

Last updated: on October 16, 2020

Ως βασική αρχή, στην έως τώρα επαγγελματική-προσωπική αλλά και πολιτική μου πορεία, έχω την τήρηση των Ηθικών κανόνων & αξιών και την πλήρη διαφάνεια σε όλες τις εκφάνσεις της Κοινωνικής Ζωής!
Πριν λίγο καιρό, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Καραφωτιάς, με αναρτήσεις του στο Facebook συνοδευόμενες και από φωτογραφίες, με οδήγησε στην ουσία να καταθέσω μήνυση εναντίον του, διότι ένιωσα και νιώθω προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θιγμένος από αυτές!
Συγκεκριμένα, με αναληθή σχόλια, περί παρκαρίσματος οχημάτων της εταιρείας μου, που δήθεν πάρκαραν στα Σφαγεία και με φωτογραφίες της επιχείρησης που διατηρώ στον Ταύρο, οι οποίες μάλιστα περιλάμβαναν και προσωπικά και επαγγελματικά δεδομένα!!
Σήμερα, ο ίδιος ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κος Ανδρέας Ευθυμίου, με εισήγηση του η οποία συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου μας και ψηφίστηκε από τους συμβούλους του, θεωρεί ότι ο κος Καραφωτιάς πρέπει να εκπροσωπηθεί από τη νομική υπηρεσία του Δήμου μας, διότι ερμηνεύει τα post του κ. Καραφωτιά στο Facebook ως Άσκηση Καθήκοντος!
Ο κος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου δηλαδή, σε μία προσωπική αντιπαράθεση ανάμεσα σε εμένα και τον Σύμβουλο του, που θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, θεωρεί ότι πρέπει απασχολήσει τους νομικούς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα καθαρά προσωπικό, το οποίο αφορά και την επιχείρηση μου!
Θλίβομαι και νιώθω βαθύτατη απογοήτευση, αλλά οφείλω να ενημερώσω και την Κοινωνία, ότι θα απευθυνθώ και προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για αυτήν την απόφαση, που εμπλέκει το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.
Πρωτίστως όμως, θλίβομαι γιατί νιώθω ότι τελικά οι Ηθικές Κανόνες και Αξίες με τις οποίες εγώ αλλά και το σύνολο της Κοινωνίας πορευόμαστε, για κάποιους ίσως να θεωρούνται ως μη “συμβατές”.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ