ΤΑΥΡΟΣ 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του καραναβαλιού, και το εναρκτήριο λάκτισμα του τοπικού ντέρμπι Φωστήρα - Α.Ε.Μοσχάτου και ενώ χθες δημιουργήθηκε αρκετός θόρυβος με το θέμα των τρπαεζοκαθισμάτων στην υπό ανακατασκευή πλ. Μεταμορφώσεως - Ταξ. Παπαντώνη στο Μοσχάτο, ο κ. Μπάμπης Μπιλίνης φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα των φαρμακαποθηκών στον Ταύρο

Last updated: on February 23, 2020

Πολιτική δεν είναι η καρναβαλική φώτο opportunity.
Ενώ "εμείς" καρναβαλιζόμαστε, πάει και το αίτημα να περάσουν οι φαρμακαποθήκες του Ταύρου στην διαχείριση του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.
Το 2018 η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε συμφωνήσει και είχε γίνει και η μεταφορά του αποθηκευμένου υλικού, ώστε να παραχωρηθούν για χρήση στον Δήμο, όπως λέει ο πρώην αναπλ. υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης. (διαβάστε την απάντηση σε ερώτημα μας.)
Τώρα 19-2-2020 ο υφυπουργός Υγείας απαντά σε ερώτηση βουλευτών στην Βουλή ότι δεν υπάρχει χώρος για παραχώρηση. (Διαβάστε την απάντηση)
Έχουμε πισωγύρισμα σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ταύρου. Το ζήτημα είναι σοβαρό. Δεν λύνεται με επικοινωνίες πίσω από κλειστές πόρτες του Δημάρχου και τις εκάστοτε ηγεσίας του Υπουργείου.
Η ηγεσία του Υπουργείου πρέπει άμεσα να αντιμετωπίσει την πολιτική πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου και την κινητοποίηση των κατοίκων του Ταύρου.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ