ΤΑΥΡΟΣ 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος Σταμάτης Καζαντζής ρωτώντας το λόγο, το Δ.Σ. δεν έλαβε ποτέ ενημέρωση για την επιβολή προστίμων στο ΔΟΠΑΚΑ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Last updated: on July 20, 2021

Έλαβα σήμερα στο προσωπικό mail μου, όπως και όλοι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, μακροσκελέστατη απάντηση της κυρίας Λουκάκη, προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, που εποπτεύει τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ μας, σχετικά με την επιβολή προστίμου στο Νομικό μας πρόσωπο κατά το έτος 2018.
Θυμίζω απλώς ότι για το θέμα είχε απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ωστόσο να μας διευκρινήσει και τότε και σήμερα:
- Πώς είναι δυνατόν πάρ' όλες τις δικαιολογίες της και τα σχετικά έγγραφα που κατέθεσε στις Αρχές, το πρόστιμο να επιβλήθηκε και γιατί έκτοτε να μας έχουν επιβληθεί άλλα δύο πρόστιμα, συνολικού ύψους 10.000 ευρώ.
- Γιατί το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έλαβε ποτέ ως τώρα ενημέρωση για την επιβολή προστίμων, λες και πρόκειται για κάτι σύνηθες και καθημερινό;
Θυμίζω ότι το θέμα άνοιξε κατόπιν ερώτησης που καταθέσαμε εγώ και ο κύριος Μπιλίνης.
Και επειδή τον τελευταίο καιρό κάποιοι αναπτύσσουν μια σπέκουλα γύρω από τους παιδικούς σταθμούς και το προσωπικό τους, οφείλω να ξεκαθαρίσω:
Ουδέποτε εγώ προσωπικά και η Δημοτική μας Παράταξη αμφισβήτησε την ποιοτική δουλειά στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και την αναγκαιότητα που εξυπηρετούν χρόνια τώρα καθώς και την ευσυνειδησία του συνόλου των εργαζομένων σε αυτούς.
Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν θα ασκούμε έλεγχο σε διοικητικές δυσλειτουργίες και αποφάσεις της Διοίκησης, όταν μάλιστα αυτές επιφέρουν πρόστιμα και κόστος στα ταμεία του Δήμου μας.
Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε στην κυρία Λουκάκη, ότι επί άλλου θέματος και συγκεκριμένα για τα θέματα μισθοδοσίας της, από το Νομικό Πρόσωπο, έχουμε καταθέσει γραπτά ερωτήματα αρμοδίως και περιμένουμε απαντήσεις!!

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.