ΤΑΥΡΟΣ 

Last updated: on September 2, 2017

Αρνητικό το πρόσημο για τη Δ.Α. στις έως τώρα συνεδριάσεις του Δ.Σ. κατά πολλούς

 

Αρνητικό το πρόσημο για τη Δ.Α. στα έως τώρα Δημοτικά Συμβούλια που έχουν πραγματοποιηθεί, με την αντιπολίτευση να κερδίζει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και να καταθέτει ουσιώδεις προτάσεις που δεν έχουν τον απαραίτητο αντίλογο, ενώ την κατάσταση σώζει η παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου!

Αρκετά τα ευτράπελα που έχουν συμβεί, ακόμα και μέσα στην παράταξη της πλειοψηφίας.. και έχουν αρχίσει να βγαίνουν παραέξω στον απλό κόσμο μέσω συζητήσεων αλλά και με την ευκαιρία αναλύσεων, που αφορούν καίρια ζητήματα Διοίκησης!

Τα πρόσφατα ζητήματα τις τελευταίες ημέρες που αφορούσαν τα δημοτικά τέλη αλλά και τις τυχαίες "διαρροές" για ποινές σε όσους πολίτες δεν υπακούν στον κανονισμό καθαριότητας, έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Η ηθελημένη απουσία του κ. Γιώργου Δαμηλάκου αλλά και του κ. Απόστολου Σιώκα, δύο πολύ επιτυχημένων κατά πολλούς ανθρώπων της αυτοδιοίκησης, από διοικητικά πόστα, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και δεν είναι λίγες οι στιγμές όπου έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση της επιστροφής και των δύο σε θέσεις που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα.. και να καλύψουν τα "κενά" που υπάρχουν.

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.