ΤΑΥΡΟΣ 

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο άνθρωπος που πριν λίγο καιρό είχε το θράσος να αποκαλέσει Χούντα την Κυβέρνηση της Χώρας, στοχοποιεί για δεύτερη φορά τις επιχειρήσεις μου και εμένα, γνωρίζοντας και αυτός τις πολιτικές μου απόψεις και το σεβασμό μου στο Δημοκρατικό Πολίτευμα... αναφέρει μέσα σε άλλα ο κ. Σταμάτης Καζαντζής

Last updated: on May 22, 2020

Ο λόγος στη Δικαιοσύνη με την περίπτωση του κ. Πέτρου Καραφωτιά!

Μέσα σε πολύ κοντινό χρονικό διάστημα, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου κ. Πέτρος Καραφωτιάς, στοχοποιεί εμένα και τις επιχειρήσεις μου.
Αυτήν τη φορά όμως, το μεγάλο του λάθος έγκειται στο ότι δεν έμεινε απλά στην αναφορά του ονόματος μου μέσω ενός fake σχολίου του, αλλά προχώρησε πιο πολύ δημοσιεύοντας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της επιχείρησης μου.
Σε μία μάλιστα από αυτές, φαίνεται ότι στόχος του φωτογράφου δεν είναι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά η ταμπέλα με το τηλέφωνο της επιχείρησης μου!

Ο κ. Καραφωτιάς όμως σήμερα έκανε ένα ολέθριο λάθος!
Χρησιμοποιώντας όπως λέει τη θεσμική του ιδίοτητα, παραβίασε τα προσωπικά μου δεδομένα και της Εταιρείας μου και για αυτό θα υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες, στο πλαίσιο πάντα του νόμου και της Δικαιοσύνης.

Θεωρώ μάλιστα, ότι τελικά το ζήτημα έχει να κάνει και με την πολιτική μου ιδεολογία και τη στάση μου ως μέλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Δεν είναι τυχαίο, ότι ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος που έχει εκλεγεί μέσα από το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, επιλέγει να χτυπήσει εμένα.
Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι ως επικεφαλής του, ο κ. Δήμαρχος δεν τολμά καν ούτε να επιπλήξει τον υφιστάμενο του, προτιμώντας να τον αφήνει να δρα ανενόχλητος, με τη θεσμική του ιδιότητα μάλιστα, όπως αναφέρει ο ίδιος!
Βέβαια, πολιτικά αυτό έχει τη σημασία του, ειδικά τις τελευταίες ημέρες.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο άνθρωπος που πριν λίγο καιρό είχε το θράσος να αποκαλέσει Χούντα την Κυβέρνηση της Χώρας, στοχοποιεί για δεύτερη φορά τις επιχειρήσεις μου και εμένα, γνωρίζοντας και αυτός τις πολιτικές μου απόψεις και το σεβασμό μου στο Δημοκρατικό Πολίτευμα!
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά..

Ο λόγος στη Δικαιοσύνη πια κ. Καραφωτιά και η Υπομονή έχει τα όρια της!

Σταμάτης Καζαντζής.

 

Για το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει, θέση πήρε και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Ταύρου κ. Φώτης Χαλκίδης:

"Μή κρίνετε, ίνα μη κριθήτε" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο "κατήγορος" στην πρωτολογια του και πολυ καλώς κανει.

Με μεγάλη μου χαρα να τοποθετηθώ αφου το επιθυμείτε, αν και σπανίως παίρνω μερος σε τέτοιου είδους "πρωτολογια" και "δευτερολογια" στα social media.

Ας ξεκινήσουμε με κατι βασικό που ισως να μην το γνωρίζετε. Ναι μεν, ειμαι εκλεγμένος Κοινοτικός Σύμβουλος Ταύρου με την Δημοτική Παράταξη《 ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ》 Παρόλα αυτά, στην Επιτροπή Προσβασιμότητας Και οδικής ασφάλειας - οπως αναφέρεστε στην δημοσίευση σας- ,εκπροσωπώ την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑΥΡΟΥ , έπειτα απο Πρόταση του Προέδρου της κοινότητος και με την έγκριτη συμφωνία των υπολοίπων συναδέλφων Κοιν. Συμβούλων.

Γυρνάμε σελίδα. Πολυ καλα κάνετε και ειστε δυσαρεστημένος με τον οδηγό που εχει παρκαρει παράνομα πανω στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ. Και γω στην θέση σας θα νευρίαζα με την -ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός - ηλιθιότητα ενός μεγαλου αριθμού οδηγών και δε , μαλιστα συμπολιτών μας ,οι οποίοι πάνε και σταθμεύουν πανω σε πεζοδρόμια, σε ραμπες αναπήρων, σε επικίνδυνες στροφές κτλ κτλ.

Απο κει και περα.

Και λοιπόν; φταίει δηλαδή ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, επειδή ο ανεγκεφαλος οδηγός αποφάσισε να παρκάρει πάνω και μπροστά στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ όπου βρίσκεται η Επιχείριση του ; και όπου σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία, ενημερώθηκα οτι πάμπολλες φορές του εχουν γινει του συγκεκριμένου οδηγού και οχι μονο αυτουνού, συστάσεις για την παράνομη στάθμευση;

Δηλαδή, εαν κάποιος παει και παρκάρει εξω απο την Εξώπορτά σας, παει να πει πως εσεις εχετε το φταίξιμο ή ο οδηγός;

Την ευθύνη κύριε "κατήγορε" την εχει η Τροχαία -εάν δε κάνω λάθος-.

Και επειδή, αναφερθήκατε επι του προσωπικού σ' εμένα με την θεσμική μου ιδιότητα, θα σας απαντήσω και ως Σύμβουλος αλλα πανω απ όλα ως ευσυνείδητος Πολίτης, που σέβεται την Πόλη που ζει.
Οχι μια ,ουτε δυο, αλλα, δεκάδες φορες εχω κάνει επώνυμες καταγγελίες στην Αστυνομία για τις παράνομες σταθμεύσεις πολιτών.
Εαν θέλετε μπορω να σας το αποδείξω και με στοιχεία και επίσης οσοι με γνωρίζουν, ξερουν πως καθημερινώς δινω αγώνα για τα δικαιώματα των πεζών, ειτε προειδοποιώντας τους ίδιους τους οδηγούς με συστάσεις, ειτε τηλεφωνώντας την Τροχαία, ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοι με ενημερώνουν για παράνομες σταθμεύσεις και γω με την σειρα μου και ως με το θεσμικό ρόλο αλλα και ως Πολίτη ενημερώνω το 100.

Αλλα, όπως έχετε πει και σεις σε προηγμένο Κοινοτικό Συμβούλιο που είσασταν παρών, με σκοπο να απαντήσετε σε επίκαιρες ερωτήσεις μας ,με τις αρμοδιότητες που έχετε , μας είχατε πει, οτι δεν γίνεται να ειστε ο προσωπικός τροχονόμος του καθενός.

Και σας απαντώ και γω με την σειρα μου.

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ...

Ναι, εάν ειμαι παρών κάπου και δω παράνομο Πάρκινγκ, θα ενημερώσω την τροχαια. Όταν κάτοικοι μου τηλεφωνούν ,αμέσως θα ειδοποιήσω την τροχαία.

Αλλα, με συγχωρείτε που δεν ήμουν απ εξω απο την συγκεκριμένη επιχείρηση για να διαπιστώσω την παράνομη στάθμευση, που τοσο σας εθιξε και ως άνθρωπο αλλα και ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Αλλα απ οτι θυμάμαι και σεις εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος δεν ειστε ; και Μάλιστα μελος της Γενικής Πολιτικής Προστασίας;

Εσεις με την σειρα σας με την θεσμική σας ιδιότητα προχωρήσετε σε συστάσεις προς τον οδηγό;

Ενημερώσατε την τροχαία με επώνυμη καταγγελία;

ή πολυ εύκολα, επειδή σας έθιξαν ορισμένες χθεσινές δημοσιεύσεις -και εσας και την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ-, αποφασίσατε να κάνετε μια κατ' εμέ, ανούσια δημοσίευση η οποια -μπορει να επλήγη και τον επιχειρηματία λογο της δυσφήμισης που εχετε προκαλέσει με την ανάρτηση σας-, μέσω πλαγίου δρόμου η οποία στοχοποιει τον Κύριο Stamatis Kazantzis , όποιος ειναι Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης και Μάλιστα ο επιχειρηματίας για τον οποίο αναφέρεστε στη δημοσίευση σας, και ο ίδιος οταν εν μέσω Πανδημίας προσέφερε με την επιχείρηση του, τις υπηρεσίες του ,απολύτως δωρεάν για τα οχήματα του Δήμου ,και σεις με την σειρα σας τι ακριβώς προσπαθείτε να κάνετε δεν εχω καταλάβει ή τι προσπαθείτε να αποδείξετε;

Εγω στη θεση σας θα ζητούσα μια συγγνώμη απο τον Επιχειρηματία και θα ημουν πιο προσεκτικός με τις αναρτήσεις μου, άλλωστε μετράτε πολλές δεκάδες χρονια στην τοπική αυτοδιοίκηση με εμπειρία και με θέσεις.

Εγω ,ειμαι αρκετά νεος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εχω να μάθω πολλα ακόμη και σίγουρα το καλύτερο Μάθημα για εμένα ειναι να μαθαίνω απ τα λάθη μου και βέβαια απ τα λαθη των άλλων.

Ειλικρινά, την επόμενη φορα, οτι ωρα κι αν ειναι, ειδοποιήστε με εαν βρεθείτε μάρτυρας ενός Παράνομου πάρκινγκ. Και γω θα κινηθώ αναλόγως με την θεσμική μου ιδιότητα.

Ελπίζω να σας κάλυψε η τοποθέτηση μου, που εσεις μου ζητήσατε ,κι αν οχι πολυ καλως να προχωρήσω και σε δευτερολογία εαν κατι απο αυτα που είπα δε σας ικανοποίησε.

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
Κοινοτικός Σύμβουλος
ΤΑΥΡΟΥ

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ