Η MagMedia δραστηριοποιείται στο χώρο των Υπηρεσιών Διαδικτύου, προσφέροντας μια ποικιλία υπηρεσιών στους πελάτες της, καλύπτοντας όλο το φάσμα της διαδικτυακής προβολής, και στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2018, βασιζόμενη στο ταλέντο και την  εμπειρία μιας ομάδας ανθρώπων στο χώρο των Υπηρεσιών Διαδικτύου και της ψηφιακής ενημέρωσης, με κύριο σκοπό να προσφέρει τη γνώση και το όραμα της στο γεμάτο άπειρες δυνατότητες διαδικτυακό περιβάλλον καθώς και στο χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης.

 

Κατασκευάζουμε, διαχειριζόμαστε, προβάλλουμε, προτείνουμε ιδέες γεμάτες φαντασία χτισμένες πάνω στις πιο σύγχρονες πλατφόρμες υλοποίησης και προσφέροντας "after sales" υπηρεσίες με τεράστιο όφελος και κέρδος για τους πελάτες μας!

 

Χαρακτηριστικό δείγμα εκτέλεσης, κατασκευής, διαχείρισης, προβολής και προώθησης, είναι το MoschatoMag.com (ιδιοκτησίας MagMedia), χτισμένο σε μία από τις πιο σύγχρονες πλατφόρμες CMS και βασισμένο σε δικό μας πρότυπο.

 

 

Για την όποια ενημέρωση, πληροφορία που αφορά την προβολή της επιχείρησης σας μη διστάσετε να καλέσετε στα εξής τηλέφωνα:

Πέτρος Ντζόιδος : 697 416 7836

Κωστόπουλος Χάρης : 697 415 0426

Email : MagMediaGr@gmail.com