ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Είναι γεγονός πια, ότι δεν έχει καν συμπληρωθεί ένα έτος από την ημέρα που ο κ. Ανδρέας Ευθυμίου επανεξελέγη Δήμαρχος με ένα σαρωτικό ποσοστό και ήδη υπάρχουν φωνές αμφισβήτησης στον Ταύρο.

Last updated: about 2 weeks ago

Η πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Δαμηλάκου από τον Συνδυασμό της πλειοψηφίας στον οποίο υπήρξε ιδρυτικό μέλος, πέρα από το γεγονός ότι έφερε στο προσκήνιο μια μεγάλη διάσταση απόψεων που υπήρχε σχετικά με τη διαχείριση κάποιων κρίσιμων καταστάσεων, επανέφερε ως κύριο θέμα συζήτησης το ερώτημα που έχει να κάνει με το εάν όντως όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε ουσιαστική συνένωση του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Είναι γεγονός πια, ότι δεν έχει καν συμπληρωθεί ένα έτος από την ημέρα που ο κ. Ανδρέα Ευθυμίου επανεξελέγη Δήμαρχος με ένα σαρωτικό ποσοστό και ήδη υπάρχουν φωνές αμφισβήτησης στον Ταύρο.
Οξύμωρο σχήμα θα μπορούσε να πει κάποιος, από τη στιγμή που και στη γειτονική Κοινότητα το ποσοστό του κ. Δημάρχου ήταν μεγάλο.

Όμως, την τελευταία περίοδο έχουν αρχίσει να εμφανίζονται δημόσια, είτε με τοποθετήσεις στα κοινωνικά δίκτυα είτε με ανακοινώσεις, φωνές που αμφισβητούν έντονα τη Διοίκηση του Δήμου μας, όλα αυτά τα χρόνια.
Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών των ανθρώπων, είναι ότι πρόκειται για πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον ίδιο χώρο αλλά έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς.
Την καταγωγή από τον Ταύρο, και την έντονη κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής του κ. Ευθυμίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά την έλλειψη οράματος καθώς και την απλή διαχείριση μιας κατάστασης..

Οι τοποθετήσεις του κ. Καζαντζή τον τελευταίο καιρό και η έντονη επαναδραστηριοποίηση του, δείχνουν καθαρά επίσης τη δυσαρέσκεια που υπάρχει.
Κάποιος θα μπορούσε βέβαια να αναφέρει ότι πρόκειται για αντιπολιτευτικές κορώνες, και ως ένα σημείο ίσως να είχε δίκιο.
Όμως η αποδοχή των λεγομένων του κ. Καζαντζή ξεπερνά πια το παραταξιακό κοινό και έχει απήχηση και στον απλό κόσμο.

Μάλιστα, οι τοποθετήσεις του γνωστού συμπολίτη μας και Δημοσιογράφου κ. Χρήστου Σούτου τις τελευταίες εβδομάδες, κινούνται επίσης σε παρόμοιο μήκος κύματος.
Ο κ. Σούτος, χρησιμοποιεί επίσης τις λέξεις "όραμα" και "διαχείριση" ενώ και στην πρόσφατη εμφάνιση του στο MoschatoMag.com LIVE, μέσα σε άλλα αναφέρθηκε και στα Αυτοδιοικητικά του Δήμου μας, ασκώντας και αυτός κριτική.

Φαίνεται πάντως, ότι ίσως η Δημοτική Αρχή του τόπου μας, πέρα από τα όποια προβλήματα θα έχει να αντιμετωπίσει λόγω της πανδημίας, θα πρέπει να αποδείξει ότι υπάρχει ένα στιβαρό-ενιαίο μέτωπο στο εσωτερικό της.


MoschatoMag.com

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ