Last updated: on July 8, 2018

Σάββατο πρωί στις 7 Ιούλη του 2018, η ομάδα του MoschatoMag.com είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον κ. Αντώνη Μπούτση, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Μαζί Μπροστά” στο πολιτικό του γραφείο στο Μοσχάτο και να συνομιλήσει για ζητήματα που πιστεύουμε ότι έχουν ενδιαφέρον και αφορούν την καθημερινότητα μας σε Μοσχάτο & Ταύρο.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπούτση για αυτήν την ευκαιρία και να σημειώσουμε ότι λόγω του εύρους της συνομιλίας μας, αυτή θα δημοσιευτεί σε δύο μέρη.

 

Ακολουθεί το πρώτο μέρος.

 

 - Καλημέρα κ. Μπούτση, είστε ικανοποιημένος από της εως τώρα πορεία των “Μαζί Μπροστά?

Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να πω ορισμένα πράγματα, κάτι που δε συνηθίζεται από τα τοπικά blog της πόλης τα οποία κάνουν ότι δε μας γνωρίζουν!

Μιλώντας όσο γίνεται πιο αντικειμενικά, η λειτουργία των “Μαζί Μπροστά” εδώ και ένα χρόνο, έχει ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας!

 

- Αναφέρατε πιο πριν ότι οι “Μαζί Μπροστά” , δεν προβάλλονται επαρκώς από τα τοπικά μέσα. Ποιός ο λόγος ?

 Στην πόλη μας τα τελευταία δύο χρόνια υπήρχαν ας πούμε δύο blog, με αναγνωρισιμότητα και θεάσεις, τα οποία για διάφορους λόγους έχουν επιλέξει να μην προβάλλουν άλλες παρατάξεις γενικότερα και εμάς ειδικότερα, διότι μπροστά τους έχουν ένα καινούργιο δημιούργημα. Δε γνωρίζω τους λόγους..

 

- Πιστεύετε ότι μπορεί να φοβούνται?

Πιθανολογώ σφόδρα και έχω απαντήσει πολλές φορές σε αυτό και δεν έχω διαψευσθεί, ότι το ένα blog το έχει μετακλητός σύμβουλος του Δημάρχου, οποτε καταλαβαίνετε τη σχέση που υπάρχει από πίσω, κάτι που είναι δικαίωμα του, αλλά οι πάντες κρινόμαστε! Το δεύτερο blog, ενώ μας είχε συνηθίσει σε ένα πλουραλισμό απόψεων δε δείχνει να συνηθίζει αυτήν την πορεία.

Λυπάμαι προσωπικά για αυτό, αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο και όπως είπα και πριν, όλοι κρινόμαστε για τις επιλογές που έχουμε κάνει!

 

 - Στο Μοσχάτο εδώ και χρόνια επικρατεί το εξής παράλογο...Άνθρωποι προερχόμενοι από τον ίδιο πολιτικό και ιδεολογικό χώρο-του ΠΑΣΟΚ δλδ- να είναι αντίπαλοι! Ποιός ο λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου οξύμωρου σχήματος?

 Ιστορικά, από τη μεταπολίτευση και μετά, οι άνθρωποι που προέρχονται από το χώρο της κεντροαριστέρας, διοικούν αυτήν την πόλη (Παπαδημήτριου-Παπαντώνης-Ευθυμίου) κάτι που τα τελευταία χρόνια λόγω και της κρίσης οδεύει προς το τέλος, λόγω του ότι οι κομματικές επιλογές υποχωρούν έναντι στις ικανότητες των ανθρώπων και καινούργιων νοοτροπιών οι οποίες αρχίζουν να επικρατούν σε όλη τη χώρα!

 Είμαστε οπότε στη μετά κομμάτων εποχή στην Αυτοδιοίκηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπολογίζουμε τα κόμματα αφού η επιλογή των προσώπων δεν είναι πια συσχετισμένη με αυτά.

 

 -Στον κόσμο έχει περάσει ότι ίσως σε τοπικό επίπεδο, μπορεί να υπάρχουν και προσωπικά απωθημένα, ισχύει κάτι τέτοιο λαμβάνοντας υπόψιν ότι ανήκετε στον ίδιο χώρο?

 Είναι αυταπόδεικτο ότι δεν υπάρχουν προσωπικά απωθημένα και εμπάθειες!

Να θυμίσω τον κομβικό ρόλο που έπαιξα στην εκλογή του κ. Ευθυμίου όταν ελάχιστοι μεταξύ αυτών και έγω πήραμε καθαρή θέση υπέρ του κ. Ανδρέα Ευθυμίου ξεκάθαρα και πολύ νωρίς, χαλώντας μάλιστα φιλίες! Να θυμίσω επίσης τη συμβολή μου κατά τη δύσκολη προεκλογική περίοδο του 2010, όπου υπήρχε η συνένωση!

 Θα ήθελα εδώ να τονίσω, ότι από την παράταξη του κ. Ευθυμίου, στην οποία ήμουν η ψυχή και από τα πρώτα “βιολιά” δεν έφυγα πικραμένος. Δεν έφυγα επειδή μου έδωσε κάποιον ρόλο που δεν ήθελα να έχω!

Το αντίθετο μάλιστα, όταν πήρα την απόφαση να ανεξαρτητοποιηθώ, ήμουν θεσμικά το Νο2 της παράταξης και της Δ.Α.. Ήμουν Πρόεδρος του Δ.Σ. μία θέση όπου είσαι στο απυρόβλητο, μια θέση αμειβόμενη την οποία έδωσα πολύ πριν τις Δημαιρεσίες παύοντας έτσι τη μισθοδοσία πολλούς μήνες πριν.

 Αυτά αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κάποια πολιτική πικρία.Οι αντιθέσεις μας ήταν καθαρά πολιτικές και τα ζητήματα τα έθετα και εντός παρατάξεως έχοντας ντοκουμέντα για αυτό, αλλά διεπίστωσα ότι δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία.

 

 - Οπότε οι φήμες που κυκλοφορούν ότι υπήρχε μία συμφωνία ανάμεσα σε εσάς και τον κ. Ευθυμίου σχετικά με την εναλλαγή στην ηγεσία της παράταξης και δεν τηρήθηκε...δεν ισχύουν?

 Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, ότι τέτοια συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ και θα σας παρακαλούσα εάν δείτε ποτέ τον κ. Δήμαρχο να του θέσετε αυτό το ερώτημα και πραγματικά θα με ενδιέφερε να ακούσω την απάντηση του.Μάλιστα κόντρα στις συνήθειες δε μπήκα ποτέ στη διαδικασία να του ζητήσω βοήθεια για τη συλλογή σταυρών.

 Να ξεκαθαρίσω, εάν τα πράγματα πήγαιναν καλά και υπήρχε η απαραίτητη πολιτική συνεννόηση μεταξύ μας, η πενταετία 2019-24 ήταν μια πενταετία που όφειλε να έχει ο κ. Ευθυμίου! Δεν τοποθετώ τις φιλοδοξίες μου πάνω από την ολοκλήρωση ενός έργου.

Διέγνωσα με λύπη από το 2016 και δυστυχώς οι εξελίξεις με δικαιώνουν, ότι η παράταξη δεν έλυνε προβλήματα αλλά προσπαθούσε να τα κουκουλώσει κάτι που δε μπορώ να ανεχτώ!

 

- Οπότε κ. Μπούτση, θεωρείτε τον κ. Ευθυμίου, έναν επιτυχημένο Δήμαρχο?

 Προφανώς δεν έχω τη διάθεση να μηδενίσω ένα έργο το οποίο υπήρξα συμμέτοχος για μία σειρά από χρόνια!

Υπήρξε η μια περίοδος της πρώτης θητείας από το 2010 εώς τις εκλογές του Μαίου του 2014 και η δεύτερη από την ανάληψη των καθηκόντων τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και την ώρα που έφυγα. 

Η πρώτη τριαμισετία είναι αλήθεια ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλη την τοπική αυτοδιοίκηση. Ειδικότερα και στο δήμο Μοσχάτου-Ταύρου όπου μέσα στην κρίση είχε να αντιμετωπίσει και τη συνένωση αλλά και την απομάκρυνση δύο μεγάλων Δημάρχων του κ.Παπαντώνη αλλά και του κ. Σούτου στον Ταύρο.

Τη συγκεκριμένη περίοδο το έργο της νέας Δ.Α. ήταν στο Μοσχάτο να συντηρήσει ότι παραλάβαμε από τον Ταξιάρχη Παπαντώνη και στον Ταύρο προσφέραμε νέες υπηρεσίες στο κομμάτι του αθλητισμού και του Πολιτισμού οι οποίες και έδωσαν τη νίκη.

Αντί λοιπόν να έχει τεθεί η βάση αυτήν την πρώτη θητεία, η συνέχεια δυστυχώς ήταν τελείως διαφορετική με αποτέλεσμα τέσσερα χρόνια μετά, το έργο που δεν έχει εκτελεστεί δείχνει τη γύμνια που υπάρχει και δυστυχώς λέω και πάλι ότι είμαστε τραγικά πίσω!

 

 -Εάν στις ερχόμενες εκλογές θελήσει η Ν.Δ. να σας στηρίξει -υποθετικά πάντα-πως θα το αντιμετωπίσετε?...

 Μοσχάτο και Ταύρος ξέρουν πια, ότι από μικρό παιδί προέρχομαι από το χώρο της κεντροαριστεράς.

 Με τιμά το γεγονός ότι ήδη στην παράταξη μας ένας μεγάλος αριθμός προερχόμενος από άλλες παρατάξεις και ειδικά της Ν.Δ. είναι κοντά μου από την πρώτη στιγμή κάτι που με συγκινεί αφάνταστα. Είμαστε πέρα και έξω από τα κόμματα χωρίς να τα απαξιώνουμε, αλλά ως παράταξη δε θέλουμε να μπούμε στη λογική χρισμάτων και στηρίξεων κάτι που έχει πια ξεπεραστεί.

Διεκδικούμε το χρίσμα της Κοινωνίας!

 

-Οπότε θα δεχθείτε το χρίσμα εάν σας το δώσει η Ν.Δ.?

 Αυτό που θα ζητήσω εάν συμβεί κάτι τέτοιο, όχι μόνο με τη Ν.Δ. αλλά και με άλλα κόμματα θα είναι η υπόδειξη ικανών ανθρώπων, που έχουν δείξει ότι έχουν δράση στην Κοινωνία, μία σχέση που θέλω να κατοχυρώσω με όλα τα κόμματα, αλλά και με τη Ν.Δ. η οποία είναι ένα κόμμα όπου σήμερα προηγείται σε όλες τις Δημοσκοπήσεις!

 

 - Είναι δύο κόσμοι διαφορετικοί το Μοσχάτο & ο Ταύρος, μπορείς να τους ¨ενώσεις” , εάν ισχύει κάτι τέτοιο?

 Ωραία ερώτηση γιατί τον τελευταίο καιρό γίνεται μία σπέκουλα γύρω από αυτό.

Πρόκειται για δύο πόλεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά, ειδικά οικονομικά και κοινωνικά τον τελευταίο καιρό, με δική τους ιστορία και με αρκετές αντιθέσεις. Η βίαια συνένωση το 2010 βρήκε τους δύο δήμους σε εντελώς διαφορετικά επίπεδα ανάπτυξης και ειδικά τον Ταύρο, μία παραδοσιακή εργατούπολη που σήμερα βάλλεται πάρα πολύ από την κρίση!

 

- Δηλαδή η συνένωση βρήκε το Μοσχάτο σε καλύτερο επίπεδο ανάπτυξης από τον Ταύρο?

 Στο Μοσχάτο είχαμε την τύχη να έχουμε επί 24 έτη έναν Δήμαρχο ο οποίος εργάσθηκε με μεγάλη επιτυχία και υπήρξε αξιοποίηση των διαθέσιμων χώρων. Στον Ταύρο υπήρξαν πολλά προβλήματα και πολλοί αναξιοποίητοι χώροι.

 

 -Μπορεί δλδ κάποιος να πει ότι υπήρξαν και λάθος διοικητικές επιλογές στον Ταύρο και εάν ναι, από ποιούς?

 Μπορείς να πεις και αυτό....προφανώς από αυτούς που διοικούσαν το δήμο ειδικά τα τελευταία χρόνια πριν τη συννένωση.

Κανείς δε μπορεί να πει όμως ότι έχει το μαγικό ραβδί που μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα. Για παράδειγμα ένα μεγάλο κομμάτι του Ταύρου είναι ελαιώνας με ένα χαώδες πολεοδομικό καθεστώς.

 Εκείνο όμως που θα μπορούσε να γίνει και δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει εως το τέλος της θητείας, είναι να επανέλθει η καθημερινότητα μας στα επίπεδα της Διοίκησης Παπαντώνη στο Μοσχάτο και στον Ταύρο να υπάρξει μία σειρά παρεμβάσεων όχι απαραίτητα υψηλού κόστους.

 Για παράδειγμα στον Ταύρο πολλές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από δικές μας πιέσεις και καθαρά δικό μας ενδιαφέρον για την πόλη και τους ανθρώπους της.

 

 -Εσύ ως μέρος εκείνης της Δ.Α. ζητούσες λύσεις για αυτά τα προβλήματα στον Ταύρο και τι απαντήσεις έπαιρνες?

 Βεβαίως και η απάντηση που έπαιρνα είναι ότι όλα ετοιμάζονται, σχεδιάζονται, όλα ωριμάζουν.... αλλά επί του αποτελέσματος κρίνονται όλα!

Δεν ισχυρίζομαι ότι αγαπάω το δήμο μας πιο πολύ από τον κ.Ευθυμίου αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα και πως έχεις δουλέψει για να φτάσεις σε αυτό....

Στις προθέσεις όλοι καλοί είμαστε!

 

-Πως κρίνετε την κατάσταση των Αθλητικών χώρων σε Μοσχάτο & Ταύρο? Οι σχέσεις σας με τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Φελλά είναι καλές?

 Δεν υπάρχει καμία προσωπική διαφωνία με τον κ. Φελλά, αλλά ούτε και με εκείνο το οξύμωρο πενταμελές σχήμα που ανέλαβε μετά από εμένα τη διοίκηση του αθλητισμού της πόλης με ευθύνη του Δημάρχου!

Να ξεκαθαρίσω, ότι είχα πει στον κ.Ευθυμίου την ίδια ημέρα όπου το ανακοίνωσε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος!

Όπου η ευθύνη δεν είναι μονοπρόσωπη τότε δυστυχώς επικρατεί ένα θολό τοπίο...Δυστυχώς η παρουσία 5 εντεταλμένων στον αθλητικό χώρο δε βοήθησε.

 Η δουλειά που έχει γίνει γέρνει προς το χώρο του ποδοσφαίρου και τους χλοοτάπητες και των τριών γηπέδων κάτι που πρέπει να αναγνωρίσουμε. Ακόμα και εκεί όμως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό με ναυαρχίδα το γήπεδο του Φωστήρα το οποίο θυμίζει δεκατία του 70!

 Αθλητισμός όμως δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι έχει τα ισχυρότερα λόμπυ!

 Δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό έργο στα κλειστά γυμναστήρια των πόλεων για αυτό και ήταν τόσο σφοδρή η απάντηση μας στις εξαγγελίες του Αντιδημάρχου, γιατί βγήκε και είπε πράγματα τα οποία είχε μόνο στο μυαλό του και δεν έχουμε δει πουθενά.

 Το γήπεδο του Αιόλου είναι ένα γήπεδο όπου το παρκέ έχει ανισομέρειες, το κλειστό της παραλίας έχει ευρύτερα και αυτό θέματα και το κλειστό της Μιαούλη που το παρκέ θέλει τουλάχιστο μία συντήρηση.

 Κλείνοντας, στο κομμάτι του μαζικού αθλητισμού επί εποχής μου στον Ο.Ν.Α. ήταν πολύ συχνό φαινόμενο να αξιοποιούνται οι πλατείες της πόλης για διάφορες εκδηλώσεις (4 επί 4 - handball) αυτό το έχουμε σχεδόν απωλέσει.

Επίσης όταν έφυγα, “παρέδωσα” πάνω από 150 παιδιά συμμετέχοντες στο θεσμό των ανοιχτών Σχολείων & Αυλών σήμερα έχει περιοριστεί σε 20 παιδιά σε ένα Σχολείο του Ταύρου! Γιατί...?

Η Αθλητική επιτροπή του δήμου μας ενώ επί των ημερών μου συνεδρίαζε μία φορά το τρίμηνο τα τελευταία 4 χρόνια έχει συνεδριάσει δύο φορές!

 

 - Μήπως με το γήπεδο του Φωστήρα το παρακάνετε?

 Μία επίσκεψη στο γήπεδο του Φωστήρα αρκεί να εξηγήσει στο καθένα τι εννοούμε...

Μιλάμε πέρα από το χλοοτάπητα, τις εξέδρες και τα αποδυτήρια για στοιχειώδη ζητήματα υγιεινής όπως οι τουαλέτες, για τη φύλαξη και την καθαριότητα, που ενώ στο Μοσχάτο υπάρχει σε ένα βαθμό, στον Ταύρο οχτώμιση χρόνια μετά δεν υπάρχει τίποτα, ειδικά σε χώρους αθλητικούς όπου επί καθημερινής βάσεως συναθροίζονται μικρά παιδιά!

 

 

 - Ποιά η σχέση σας με τον κ. Στέφανο Φαναρίτη τον Πρόεδρο της Α.Ε.Μοσχάτου γνωρίζοντας ότι ο κ. Φαναρίτης δεν έχει κρύψει τη συμπάθεια του στο πρόσωπο του Δημάρχου?

 Με τον κ. Φαναρίτη μας συνδέουν οικογενειακές, γειτονικές αλλά και συναδελφικές σχέσεις!

 Είναι δικαίωμα οποιουδήποτε πολίτη, παράγοντα, Προέδρου να κάνει την όποια επιλογή σε σχέση με τα δημοτικά και να την προβάλλει αφού αυτός παίρνει την ευθύνη για όποια επιλογή του.

 Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που με τον κ. Φαναρίτη βρεθήκαμε σε διαφορετικές πλευρές με γνωστά τα αποτελέσματα στις Δημοτικές Εκλογές.

 Το πέρασμα μου ήταν ένα πολύ μεγάλο Σχολείο για τα αθλητικά. Θέλω να τονίσω ότι θα σταθούμε διπλα στα Σωματεία ουσιαστικά, δίπλα στα παιδιά χωρίς να μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός που έχουν στο μυαλό τους οι ομάδες.

Για τον πρωταθλητισμό των ομάδων υπεύθυνοι είναι οι παράγοντες! Για το μαζικό αθλητισμό και τις υποδομές υπεύθυνος είναι ο δήμος!

 

 - Ποιά η άποψη σου για τον κ. Θανάση Ντερέκα? 

Προκάλεσε εντύπωση κάποια στιγμή μία ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ημέρες νομίζω μετά την ανακοίνωση ίδρυσης της παράταξης σου, στην οποία με τρόπο δήλωνε ότι θα στηρίξει τον κ. Ευθυμίου...

 Τα πράγματα είναι κάπως ...έτσι.

Παραμονές της εκδήλωσης για την ίδρυση της νέας παράταξης μία ανάρτηση στο προφίλ του κ. Ντερέκα κατηρούσε ότι στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ φτιάχνουν παράταξη! Την απάντηση την έδωσαν όμως στελέχη της ίδιας της παράταξης εξηγώντας ότι πρόκειται μάλλον για προβοκατόρικη ανάρτηση.

 Ακολούθησε δύο ημέρες μετά η ιντερνετική επιστολή του Δημάρχου που μοιράστηκε και ως έντυπο σε όλην την πόλη και θα ήθελα μάλιστα να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την εξαιρετική διαφήμιση που έκανε στην παράταξη μας, οπότε ο κ. Ντερέκας λειτούργησε ως προπομπός επικοινωνιακά γι αυτό που ήθελε να κάνει ο κ. Ευθυμίου!

 Με τον κ. Ντερέκα έχουμε συνυπάρξει στον ίδιο πολιτικό χώρο άλλα έχουμε πάρα πολλές πολιτικές διαφωνίες.

Θα σας παρακαλούσα την ίδια ερώτηση που κάνατε σε εμένα, να κάνετε και στον ίδιο διότι εγώ δε μπορώ να εξηγήσω διαχρονικώς τη στάση του!!

 

 - Σε πολιτικό επίπεδο πάντα, πιστεύεις ότι έχεις αρκετούς εχθρούς πολιτικά?...

 Οι εχθροί μου είναι λίγοι, αλλά είναι παράγοντες ή δήθεν παράγοντες...της πολιτικής ζωής που έχω κοντραριστεί γιατί συνηθίζω να λέω αλήθειες.

Πολλοί μου χρεώνουν ότι στάθηκα εμπόδιο στη δική τους ανάδειξη ή διαδρομή κάτι το οποίο δε μπορώ να καταλάβω.

 Δεν έχω καμία έχθρα ή αντίθεση με απλούς πολίτες της Κοινωνίας στους οποίους στέκομαι δίπλα, αλλά δε θα σταθώ σε μία ομάδα παραγόντων που νομίζουν ότι μπορεί να ορίσουν τον τόπο! Εγώ και η παράταξη μου απευθυνόμαστε στην Κοινωνία των Πολιτών !

 

 - Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι σας προσάπτουν ένα “συγκεντρωτισμό” και ότι σε κάποια θέματα είστε απόλυτος...

 Είμαι συγκεντρωτικός, διότι έτσι όπως έχει η κατάσταση, η τοπική αυτοδιοίκηση σήμερα το απαιτεί ως τη στιγμή που θα ξεκαθαρίσουν τα πρόσωπα και οι καταστάσεις και δεις ποιους μπορείς να εμπιστευτείς.

Θεωρείτε ότι ο σημερινός Δήμαρχος δεν είναι συγκεντρωτικός?

 Στην παράταξη μας, ειδικά το τελευταίο καιρό οι συναντήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων που έχουν γίνει, είναι κάτι που δεν έχω ζήσει στην παράταξη του κ. Ευθυμίου!

Για παράδειγμα στους “Μαζί Μπροστά” υπάρχουν μηνιαίες συναντήσεις ενώ στα 6 χρόνια όπου ήμουν στην παράταξη του κ. Ευθυμίου συναντηθήκαμε 3 φορές και ως διοίκηση στα προσυμβούλια 20 λεπτά πριν την έναρξη κάθε Συμβουλίου!!

Ποιός είναι λοιπόν ο συγκεντρωτικός και ποιός ο διαλλακτικός??

 Χαρακτηριστικά, έχω καταθέσει πριν φύγω από την παράταξη του κ. Ευθυμίου μία πρόταση για τη φύλαξη Δημόσιων χώρων(γήπεδα, πλατείες, πάρκα, παιδικές χαρές...) δεν είχα ποτέ μία άρνηση και δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό εώς σήμερα.

Η απάντηση στην παράταξη του κ.Ευθυμίου είναι το μελετάμε!! Έφεραν μία πρόταση την οποία μέσα σε ένα μήνα την πήραν πίσω και από τότε δεν υπάρχει αντίλογος.

 Γενικότερα σε όσα θέματα έχουμε αναδείξει ως “Μαζί Μπροστά” δεν έχει υπάρξει αντίλογος..... η Δ.Α. έκανε ότι δεν υπάρχουμε!!

 - 7 χρόνια Δ.Α.καμία παρέμβαση στο Πάρκο Λαού στον Ταύρο ως τη στιγμή που αναδείξαμε εμείς το θέμα!

- Αμφιθέατρο Τεμπονέρας τόσα χρόνια άφτιαχτο...φτιάχτηκε ξαφνικά με 70.000 ευρώ!

-Υπηρεσίες Πρασίνου!

-Δημοτική Συγκοινωνία!

 Γιατί όλα αυτά δεν τα έκανε πριν από εμάς η Δημοτική Αρχή και άφησε 6 χρόνια να περάσουν??

 

Τέλος Α Μέρους

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.