ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Απίστευτα τα όσα καταγγέλονται από Α.Ε.Μοσχάτου & Αναγέννηση Μοσχάτου στις σχετικές ανακοινώσεις που ακολουθούν και προκαλούν απορίες για το τι ακριβώς έχει συμβεί και συμβαίνει σε ότι αφορά και την παραχώρηση του γηπέδου του Μοσχάτου σε νεόφερτη ομάδα...

Last updated: about 2 weeks ago

Α.Ε.Μοσχάτου

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας. Σε λίγα χρόνια το 2026 θα κλείσει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Την ομάδα έχουν τιμήσει πολύ σημαντικοί αθλητές, παράγοντες, φίλαθλοι με την παρουσία τους στις δραστηριότητές της.
Αυτή η ιστορία για να μην πολυλογούμε χρήζει ανάλογου σεβασμού...
Για την ακρίβεια η σωστή λέξη είναι "απαιτεί"....
Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε και να παραχωρήσουμε ούτε μισό πόντο από τα κεκτημένα μας και δεν έχουμε καμία διάθεση να ανοίξει ένας φθοροποιός κύκλος αντιπαράθεσης....με κανέναν.
Αποφάσεις που μας θίγουν είναι casus belli...
Η αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος μετά από μακροχρόνια αιτήματα της Διοίκησης μας δεν είναι κοινόχρηστη. Είναι δική μας. Οι ώρες που έχουμε για τις προπονήσεις των τμημάτων μας είναι παγιωμένες και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των αθλητών μας... (βλέπε σχολείο, φροντιστήρια , ξένες γλώσσες...)
Στην ομάδα μας αθλούνται νέοι της πόλης μας και όχι αλεξιπτωτιστές από άλλες περιοχές που καλύπτουν ανάγκες ύπαρξης επιχειρηματικών συμφερόντων στον τομέα των Ακαδημιών.
Το γήπεδο είναι υπερφορτωμένο από την υπερχρήση λόγω των αναγκών των 3 ομάδων της πόλης μας. ΑΕΜ, Αναγέννηση, Θύελλα και των τμημάτων υποδομών αυτών.
Δεν γίνεται να φιλοξενηθεί τίποτε επιπλέον των υπαρχόντων.
Υπάρχουν γήπεδα στον Δήμο μας με αποκλειστική χρήση ομάδων και μπράβο τους αλλά στο δικό μας δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για κανέναν επιπλέον.
Γι'αυτό ίσως πρέπει να προσέχει η δημοτική αρχή που παραχωρεί το δημοτικό μας γήπεδο...Πολλοί μνηστήρες ερίζουν τελευταία....Για κάτι που δεν τους ανήκει...
Πάμε τώρα στο βασικότερο... Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο στο γήπεδο και αυτό δεν θα το αλλάξει κανένας...
15.00 κάθε Κυριακή στο γήπεδο αγωνίζεται η ΑΕΜ...
Τους χώρους που μας έχουν παραχωρηθεί τους διαχειριζόμαστε εμείς.... Γιατί εσχάτως ανοίγονται χώροι μας... ερήμην μας... και μας επισκέπτονται παρείσακτοι... Αυτό να μην ξανασυμβεί... Εκτός αν το επιτρέψουμε εμείς.
Στις ώρες προπονήσεις μας δεν θέλουμε κανέναν στα πόδια μας....
Τσαμπουκάδες και μαγκιές... σε άλλη παραλία... (Για όποιον προτίθεται να αντιπαρατεθεί ειδικά αν είναι αλλόθρησκος ετεροδημότης).
Με πολύ σεβασμό προς όλους απαιτούμε σεβασμό στην ΑΕΜ...Και ο νοών νοήτω

 

Σχετικά με το γήπεδο
Με αφορμή τη σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση των αθλητικών σωματείων της πόλης μας με τη δημοτική αρχή για την οριστικοποίηση του προγράμματος προπονήσεων θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πραγματάκια που μας προβληματίζουν:
1) Εδώ και ένα χρόνο περίπου από τη στιγμή που έγινε γνωστό ποιος κατασκεύασε τα δυο γήπεδα (8χ8) και (5χ5) είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις, τις αντιρρήσεις μας και τις υποψίες μας για το τι πρόκειται να συμβεί. Και μπορεί ο COVID 19 να έκρυψε για ένα διάστημα τα προβλήματα κάτω από το <<χαλάκι>> αλλά αυτό δε θα μπορούσε να γίνει για πολύ. Από τη στιγμή μάλιστα που είχαμε επίσημα <<βαφτίσια>>(άξιος και εφευρετικός ο νονός) ομάδας νοτίων προαστίων σε ομάδα του Μοσχάτου οι ανησυχίες μας μεγάλωσαν. Παίρναμε λοιπόν τις διαβεβαιώσεις κάθε φορά από τη δημοτική αρχή ότι δε θα αλλάξει κάτι, δε θα επηρεάσει τις ομάδες του Μοσχάτου, ότι μια παρεξήγηση ήταν και δε θα ξανασυμβεί, κάθε φορά που βρίσκαμε στις ώρες και στο χώρο προπόνησης της ομάδας άλλες ομάδες, επισκέπτες της πόλης μας. Γίναμε μάλιστα μάρτυρες όχι λίγες φορές, συμπεριφορών ακόμα και απέναντι στον Πρόεδρο της ομάδας και μελών του ΔΣ όπως τι δουλειά έχετε εσείς μέσα στο γήπεδο, εμείς έχουμε εντολή να κάνουμε προπόνηση, έχουμε πληρώσει να σας φτιάξουμε γήπεδα και φωτισμό; και δε θα μας πείτε εσείς πότε θα κάνουμε προπόνηση και άλλα τέτοια.
2. Κάνουμε γνωστό προκαταβολικά για τυχόν παρερμηνείες ότι η Αναγέννηση δεν είναι διατιθεμένη να παραχωρήσει τίποτα από τις ώρες που δικαιούται και χρησιμοποιεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αξιώνει ισότιμη μεταχείριση με τις ομάδες της πόλης μας όσον αφορά τους χώρους χρήσης του γηπέδου(αποδυτήρια, γραφεία κλπ).
3. Έχει προτεραιότητα στη χρήση του γηπέδου σε σχέση με ομάδες που εμφανίστηκαν ως Μοσχάτο μόλις πρόσφατα.
4. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Για το λόγο αυτό ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας απέναντι σε όλους.

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.