ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Βαρύνουσας σημασίας η άποψη ενός από τους πιο πετυχημένους Προέδρους του Ιστορικού Φωστήρα & Δημ. Σύμβουλου κ. Σταμάτη Καζαντζή, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου αναφορικά με την παραχώρηση του Γηπέδου του Φονέα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός

Last updated: about 2 months ago

Αγαπητοί φίλοι
Τις τελευταίες ώρες, παρατηρείται η προσπάθεια κάποιων, να ρίξουν τεχνηέντως την ευθύνη στην Αξ. Αντιπολίτευση, για τη μη λήψης απόφασης σχετικά με την παραχώρηση του Γηπέδου του Φωστήρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να θυμίσω στον κόσμο, αλλά κυρίως σε όσους προσπαθούν να παραπλανήσουν την Κοινωνία και τον Κόσμο του Φωστήρα, ότι τη συγκεκριμένη απόφαση στο χθεσινό Συμβούλιο, την έλαβε ο ίδιος ο κος Ευθυμίου!
Ο ίδιος ο κος Ευθυμίου, δηλώνοντας συγκινημένος μάλιστα από την τοποθέτηση του Δημάρχου Ταύρου, κ. Σούτου, δήλωσε ότι αποσύρει το θέμα.
Ο κος Δήμαρχος μάλιστα, δεν άφησε κανέναν από εμάς να τοποθετηθεί για το ζήτημα.
Προφανώς ίσως , ο ίδιος δεν ήθελε να ληφθει απόφαση χθες, γιατί εάν ισχυε το αντίθετο, θα άφηνε να εξελιχθεί η ψηφοφορία και να δει ο κόσμος τι ακριβώς πρεσβεύει ο καθένας από εμάς και ποια η άποψη του για τον Φωστήρα μας!
Ο κος Ευθυμίου, και οι υφιστάμενοι του λοιπόν, θα ήταν καλό να σταματήσουν να παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του Ιστορικού Φωστήρα.
Προκαλώ μάλιστα τον ίδιο, να φέρει το ζήτημα σε ανοιχτή ψηφοφορία για να διαπιστώσουμε όλοι τι ακριβώς συμβαίνει.
Θεωρώ, ότι πάνω στην τοποθέτηση ενός πολύ αξιόλογου Δημάρχου, του κ. Δημήτρη Σούτου, ο οποίος εξέφρασε με πολύ όμορφο τρόπο την άποψη του, ο κος Ευθυμίου βρήκε την ευκαιρία να διώξει από πάνω του ένα "πρόβλημα" όπως πιθανότατα έβλεπε το ζήτημα αυτό..
Η συγκίνηση μάλιστα του κ. Δήμαρχου ήταν τόσο μεγάλη, που δεν τόλμησε να αφήσει κανέναν να εκφράσει άποψη, αλλά ούτε να γινει η ψηφοφορία.
Τόσο εύκολα και τόσο σύντομα..
Όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει..
Ας καταλάβει λοιπόν ο κος Ευθυμίου, ότι με τη θεωρία του "στριβει δια του αρραβώνος" δεν μπορεί πια να διοικεί.
Αλήθεια, γιατι ο ίδιος ο κος Δήμαρχος δεν εξέφρασε και δεν εκφράζει ανοιχτά την άποψη του για το ζήτημα;
Μήπως γιατί οι ευθύνες του είναι τεράστιες;

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.