ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Σε πλήρη απαξίωση των συλλογικών οργάνων και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, μας οδηγεί η Δημοτική Αρχή με τις επιλογές της.... αναφέρει μέσα σε άλλα ο επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης κος Αντώνης Μπούτσης, ενώ η κατάσταση στην τοπική πολιτική σκηνή φαίνεται ότι έχει χτυπήσει "κόκκινο"!!

Last updated: about 4 months ago

Σε πλήρη απαξίωση των συλλογικών οργάνων και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, μας οδηγεί η Δημοτική Αρχή με τις επιλογές της.

Οι τελευταίες συνεδριάσεις των κορυφαίων οργάνων του Δήμου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στις οποίες λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις, πολλές των οποίων δεν φτάνουν καν, στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε από τον Δήμαρχο, να γίνουν δια περιφοράς μέσω mail.

Στις επίμονες και συνεχείς ερωτήσεις μας, για τον λόγο που επελέγη αυτή η διαδικασία, που δεν επιτρέπει ουσιαστικό διάλογο και δεν παρέχει διευκρινήσεις και απαντήσεις, η επίσημη απάντηση που λάβαμε...είναι ο φόβος εξάπλωσης του κορονοιού....

Για να καταλάβει κανείς πόσο προσχηματική είναι αυτή η δικαιολογία, αρκεί να γνωρίζει κανείς ότι η σύνθεση των επιτροπών είναι 9μελής και η συνεδρίαση του οργάνου θα μπορούσε να γίνει στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξασφαλισμένες επαρκείς αποστάσεις μεταξύ των μελών του.

Θυμίζω δε, ότι μόλις 5 ημέρες, την προηγούμενη Πέμπτη, 23 Ιουλίου, την ημέρα της πυρκαγιάς των Σφαγείων, έγινε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αριθμεί 33 μέλη, ενώ λόγω του θέματος και της παρουσίας του Υπουργού Εσωτερικών, στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν δεκάδες συμπολιτών και ανθρώπων της ομάδας ασφαλείας των επισήμων...

Καθώς φαίνεται λοιπόν η ευαισθησία της Δημοτικής Αρχής για την Πανδημία του κορονοιού είναι επιλεκτική και αλά καρτ...ανάλογα με το θέμα και τη σύνθεση του οργάνου!!

Speed up your social site in 15 minutes
 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.