ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ 

Ανδρέας Ευθυμίου: Ζούμε το κλίμα του Καρναβαλιού, επιλέγοντας τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία μας και τις αγορές μας! Καλή Αποκριά!

Last updated: about 4 months ago

Φίλες και φίλοι,

Για 31η χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ετοιμάζεται να ζήσει σε ρυθμούς Καρναβαλιού! Με πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με μουσικά δρώμενα και εργαστήρια κατασκευών, αλλά και με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και τη συμμετοχή του COLOUR DAY FESTIVAL, οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης μας θα ανακαλύψουν πλούσιες ψυχαγωγικές και μουσικές εκδηλώσεις για το διάστημα της αποκριάς!

Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τις δύο μεγάλες συναυλίες που περιμένουν τους καρναβαλιστές με το τέλος των δύο παρελάσεων.

Η πόλη μας γιορτάζει, τα σχολεία και οι σύλλογοι του Δήμου μας “μεταμφιέζονται” και συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ξεσηκώνει την πόλη με τους γρίφους και τα παιχνίδια του, ενώ τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, θα σηματοδοτήσουν το τέλος των φετινών εκδηλώσεων.

Ζούμε το κλίμα του Καρναβαλιού, επιλέγοντας τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία μας και τις αγορές μας! Καλή Αποκριά!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καρναβαλιού 2020 Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

 

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ